do-re muzik yamaha istek

Cevap: do-re muzik yamaha istek

Selam arkadaşlar do-re ye mesaj yazdım ancak sonuç maalesef aşağıdaki gibi mesaj geldi:
"Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Yamaha'nın Editör Programı yayınlamak gibi bir planı yoktur, bize verilen bilgi kadarıyla, Editör programı hiçbir zaman son kullanıcıya açılmayacaktır.

Saygılar,"

kotu haber .....

Arkadaşlar aslında bu yep. dosyası editor software programı bir şekilde elde edilebilir. Nitekim aramızda da bu işle ilgelenen set yapacak vs. arkadaşlar var. Mesela youtube de gezerken adamlar iranda falan set yapıp satıyorlar. Ne bileyim belkide yamaha ya mesaj yazmalıyız. Ama yamaha nın politikasını anlamak pek mümkün değil. Sonuçta kendi klavyeleri değer kazanacak. Neyse ne yapmamız gerekiyorsa söyleyin birşeyler yapalım hep beraber.

Bende yamaha kullanıyorum ...ahd olsun bir daha yamaha alirsam !!! İçimden geçenleri buraya yazardim ama siteye size olan saygıdan dolayı yazmıyorum..yamaha!!!!

Arkadaşlar aslında bu yep. dosyası editor software programı bir şekilde elde edilebilir. Nitekim aramızda da bu işle ilgelenen set yapacak vs. arkadaşlar var. Mesela youtube de gezerken adamlar iranda falan set yapıp satıyorlar. Ne bileyim belkide yamaha ya mesaj yazmalıyız. Ama yamaha nın politikasını anlamak pek mümkün değil. Sonuçta kendi klavyeleri değer kazanacak. Neyse ne yapmamız gerekiyorsa söyleyin birşeyler yapalım hep beraber.

hocam doğru yere ayak bastın sakın kaldırma şimdi herkez dore müzikten medet bekliyor bu yanlış bir beklenti dore müziyin bunu yamahaya yaptıracak kadar gücü ve otoritesi yok a2000 de pc bend sağ sol olmasında etkili olan dore müzik deyil başka isimler ayrıca bu cihazların plus olmasıda dore müziyin marifeti deyil o kişiler kendilerini çok iyi biliyor şu anda yamaha tr de ekiliyse bu şahısların sayesinde
olmuştur bu nedenle mesajı doğru adrese gönderirseniz toplu istek olursa deyerlendireceklerinden eminim

hocam doğru yere ayak bastın sakın kaldırma şimdi herkez dore müzikten medet bekliyor bu yanlış bir beklenti dore müziyin bunu yamahaya yaptıracak kadar gücü ve otoritesi yok a2000 de pc bend sağ sol olmasında etkili olan dore müzik deyil başka isimler ayrıca bu cihazların plus olmasıda dore müziyin marifeti deyil o kişiler kendilerini çok iyi biliyor şu anda yamaha tr de ekiliyse bu şahısların sayesinde
olmuştur bu nedenle mesajı doğru adrese gönderirseniz toplu istek olursa deyerlendireceklerinden eminim

kimle iletişime gecmemiz gerekiyor bu iş icin peki...?

kimle iletişime gecmemiz gerekiyor bu iş icin peki...?

yamaha europa sorumlusu ile iletişime geçmemiz bizi doğru adrese götürür
europa sorumlusu kimdir araştırıyorum bulunca söylerim bilen varsa siteye yazsın
binlerce yamaha kullanıcısı var şikayetlerin isteklerin toplu halde yapıldıgı zaman daha etkili olur diye düşünüyorum direk adres yamahanın kendisi olmalıdır

Yahu arkadaşlar...
Güzel insanlar...
Müzik severler...
Dostlar...

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?
Yamaha'nın son kullanıcıya açması ne demek?

Cidden komik duruma düşüyorsunuz.

Yapmayın, etmeyin.

Delinin biri bir taş attı kuyuya, peşinden koşuyorsunuz.

Selamlar