KAÇ KİŞi A2000 PLUS KULLANIYOR ?

Cevap: KAÇ KİŞi A2000 PLUS KULLANIYOR ?

ben pa80 den gecis yapmaya korkuyorm millet 800den gecmis:;)

bende a2000 v2 plus cı oldum...

değerli üstadlarım pa800 den bu alete geçenlerin geçme sebebini merak ediyorum? bu arada TÜM A2000 CİLER FACEBOOK taki gruba üye olsunlar... biribirimizden sürekli haberdar olalım,sürekli paylaşım içinde oluruz..

a2000 v2 plus çok iyi cihaz kullanıcı sayısı her geçen gün dahada artacak benide ekle gökhancım

Pa 800 den A2000 e dönen bir ben varım zannediyordum. Yanlış anlama olmazsa sizin A2000 e geçme sebebiniz nedir?

Tamamen saund pa800 den canlı geldi bana üstelik sadece cip varken birde usb olduğunda daha ii olur diye düşündüm ve değiştirdim

Tamamen saund pa800 den canlı geldi bana üstelik sadece cip varken birde usb olduğunda daha ii olur diye düşündüm ve değiştirdim

Tekrar Merhaba

Gökhan kendini yazmayı unutmuşsun...

Murat adaşım, bende kendi hikayemi anlatayım; 4 ay önce sıfır gibi pa 800 ü satıp a2000 almıştım, ama alet hazır olmadığında hayal kırıklığına uğradım ve 1 hafta olmadan sattım, tekrar ikinci el bir pa 800 aldım fakat bununda bitmek tükenmek bilmeyen arızaları yıldırdı. A2000 e chipte takılınca, hemen satıp tekrar A2000 aldım. Şu an mutluyum....:)

Ben pa 800 ilk çıktığında aldım ve 4 yıl kullandım hiç bir problem çıkmadı bana çok kazandırdı vaz geçmemde zor olmadı a 2000 gerçekten sağlam bi alet ve şuan Kahramanmaraş'ın %50 si yamaha ya geçti.Burda korg son demlerini yaşıyor.

benide yaz gökan benim a2000 düz setler cıkınca değerlendirme yapcam sonra cip taktırrrım diyorum setleri bekliyorum yakın zamanda elimden geldiyin ce yapmış olduğum biraz ritim ler ve sesler var paylaşcam inşallah herkeze hayırlı işler

usaktan herkese slmlar bende a2000 plus kullanıyorum...

benide ekleyın listeye...800 le arasında cok gel gıt yasadım ama iyiki almısım..fakat chıp taktıramadık daha :(