KAÇ KİŞi A2000 PLUS KULLANIYOR ?

Cevap: KAÇ KİŞi A2000 PLUS KULLANIYOR ?

Bende A200 kullanıyorum selamlar...

Arkadaşlar waw olarak elimizde olan loopları paylaşalım.solo klarnet keman looplar bulamıyorum.

mrb. ben mustafa uzun yıllar korg kullandım tüm ritimli modellerini 10 gün önce bir karar verip a2000 plus aldım. daha bugün ilk programda kullandım. bir korg kullanıcısı olarak yorumum bu saatten sonra elimi korga vurmamaktır. emeği geçenlere teşekkür ediyorum. alet hem hafif hem anında açılıyor. 20 dakka ritim yükleme sorunu yok. bence tambir piyasa orgu. hertarza hitap edebiliyosun. fiyatı zaten ortada bence bu saunda bu para helal. aleti tanımayamlar için söylüyorum birkere alıp programda bi denesinler daha sonra yorum yapsınlar derim hekeze saygılar.

bende de bir tane var temizinden :)

geçen hafta 3x i satıp bende a2000 plus aldım

Sound 10 numara bende korg tan yamaha ya gecenlerdenim a2000 güzel alet...

Bende de var A2000...

800 satıp a2000 alanlardanım tabi emo nun faktörü çokk büyük hatta bir akadasmda seti cıktıktan sonra değiştrecek.)

bende bayramdaaldım a2000 or700 plus ı satıp aldım mis...

Gokhancim benide yazabilirsin :) bende A2000 V2+ kullaniyorum sahnede. Motif xf6 ve Virus'ten sonra aktif olarak kullandigim 3. alet. Fakat ben orkestramla calisiyorum. Eger tek basima işe gidecek olsam master klavyem tabiki suphesiz A2000 olacak:) Pazartesi gunu set ciktigi zaman yorumlar zaten daha net gelecek :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alana bir cevap yazın...