Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
kardes valla tyrosa korg seslerı atınca bmw ye reno parcası takmıs gıbı oluyo cok kalıtesız cıkıyo korg seslerı ben bıkac kez denedım bıseye yaramazarkadaşlar set yok kimse demesin türk müzigide ya batı da saund on numara bende 3 var tyros 2 ile pa 3x bile yanyana galaemadi bunu bizzat ben denedim seslere gelin ce roland korg ve daha birsuru kılavye seslerini tyrosa atabilirim mesela roland dın klarneti bende var ve dügün yapıyorum ben bu aletle ve herkeste olumlu diyor cok memnunum her turlu ritim de var deneyin görün
kandıralı ufuk
kardes valla tyrosa korg seslerı atınca bmw ye reno parcası takmıs gıbı oluyo cok kalıtesız cıkıyo korg seslerı ben bıkac kez denedım bıseye yaramaz
hehehe pıs muhalefet zafer senı hıc olurmu t2lerde hangısı korg sesı pekı tyros kulananlar turk muzıgı yapanlar set bulamıyoda yoksa rıtımlerıdemı korgdan yanı renodan alıyo heheheeh:d :d alemsin valla burhan abi
troys setlerinin çoğunda korg sesi var ,t 3 4 bilmem ama t2 de genelde korg sesleri gördüm yanlış görmediysem,bu arada bmw nin kendi sesleri fazla iş yapmıyo demekki renonun seslerini tercih ediyo millet
bu arada özellik olarak kalite olarak troys 4 her zaman öne çıkar özelliklerine bi baktım iki orgunda t4 daha öne çıkıyo,t4 pahalı olduğu için fazla tutmadı,aslına bakılırsa t4 önünü pa3x kesiyo,hem ucuz hem nevale bolluğu,çeşit çoook sample olarak,t4 nevalesi korg gibi çok olsaydı çoğu t4 e geçerdi,
bence altyapı pa3x de daha sağlam,ben olsam pa3x alırdım
sebebide
hem biraz daha ucuz,
nevale daha çok,
altyapı daha sağlam,
yenilik daha çok,
piyasası çok açık,her gün başka bi süpriz,
bunlarda pa3x in dez avantajları
tabiki tercih sizin,sağlıklı karar verme açısından iki cihazıda deneyip öyle karar vermeniz daha iyi olur sizin adınıza
arkadaşlar set yok kimse demesin türk müzigide ya batı da saund on numara bende 3 var tyros 2 ile pa 3x bile yanyana galaemadi bunu bizzat ben denedim seslere gelin ce roland korg ve daha birsuru kılavye seslerini tyrosa atabilirim mesela roland dın klarneti bende var ve dügün yapıyorum ben bu aletle ve herkeste olumlu diyor cok memnunum her turlu ritim de var deneyin görün
KANDIRALI UFUK