Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

• Konbuyu başlatan KORGBOY
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 12K

KORGBOY

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Hangisini alayim bu konuda kararsizim , tyros4 icin iyi set varmi pek sitede yok gibi . Yoksa pax3 mu tavsiye edersiniz arkadaslar. Saygilar

Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

ikiside mütiş klavye.yapacağın işe göre seçmelisin.... ya da
bakcen kimde nevale uraşan çok.selamlar kardeşim

frden slmlar tyros4 ile pa3x kiyaslamak mumkunse pa3 al derim bence tyros 2 ile de kiyaslayamam ben zevk ve renk isi diyelim ama ortada kalite farki var nevale dersen okadar tyros 4 kullanan arkadas var turk muzigi yapiyolar samba salsa ile yapilmiyor bence demekki nevale var bence

Kardeş ben iki cihazıda hiç kullanmadım. Ama bu tip yerlerden öğrendiğim ve anladığım kadarıyla sana tavsiyem şudur. Batı müziği yapıyosan tyros4 al türk müziği yapıyosan pa3x al Ama yinede senin kararın tabi. Birazda zevk meselesi. Ha set pa3x de daha fazla bu arada. Hatta bu konuda sıkıntılı yamahacılarda çok var. Biz ketroncular gibi.

arkadaşlar set yok kimse demesin türk müzigide ya batı da saund on numara bende 3 var tyros 2 ile pa 3x bile yanyana galaemadi bunu bizzat ben denedim seslere gelin ce roland korg ve daha birsuru kılavye seslerini tyrosa atabilirim mesela roland dın klarneti bende var ve dügün yapıyorum ben bu aletle ve herkeste olumlu diyor cok memnunum her turlu ritim de var deneyin görün
KANDIRALI UFUK

arkadaşlar set yok kimse demesin türk müzigide ya batı da saund on numara bende 3 var tyros 2 ile pa 3x bile yanyana galaemadi bunu bizzat ben denedim seslere gelin ce roland korg ve daha birsuru kılavye seslerini tyrosa atabilirim mesela roland dın klarneti bende var ve dügün yapıyorum ben bu aletle ve herkeste olumlu diyor cok memnunum her turlu ritim de var deneyin görün
kandıralı ufuk
kardes valla tyrosa korg seslerı atınca bmw ye reno parcası takmıs gıbı oluyo cok kalıtesız cıkıyo korg seslerı ben bıkac kez denedım bıseye yaramaz

kardes valla tyrosa korg seslerı atınca bmw ye reno parcası takmıs gıbı oluyo cok kalıtesız cıkıyo korg seslerı ben bıkac kez denedım bıseye yaramaz

:D :D alemsin valla burhan abi

troys setlerinin çoğunda korg sesi var ,t 3 4 bilmem ama t2 de genelde korg sesleri gördüm yanlış görmediysem,bu arada bmw nin kendi sesleri fazla iş yapmıyo demekki renonun seslerini tercih ediyo millet :)

bu arada özellik olarak kalite olarak troys 4 her zaman öne çıkar özelliklerine bi baktım iki orgunda t4 daha öne çıkıyo,t4 pahalı olduğu için fazla tutmadı,aslına bakılırsa t4 önünü pa3x kesiyo,hem ucuz hem nevale bolluğu,çeşit çoook sample olarak,t4 nevalesi korg gibi çok olsaydı çoğu t4 e geçerdi,

bence altyapı pa3x de daha sağlam,ben olsam pa3x alırdım
sebebide
hem biraz daha ucuz,
nevale daha çok,
altyapı daha sağlam,
yenilik daha çok,
piyasası çok açık,her gün başka bi süpriz,

bunlarda pa3x in dez avantajları

tabiki tercih sizin,sağlıklı karar verme açısından iki cihazıda deneyip öyle karar vermeniz daha iyi olur sizin adınıza

:d :d alemsin valla burhan abi

troys setlerinin çoğunda korg sesi var ,t 3 4 bilmem ama t2 de genelde korg sesleri gördüm yanlış görmediysem,bu arada bmw nin kendi sesleri fazla iş yapmıyo demekki renonun seslerini tercih ediyo millet :)

bu arada özellik olarak kalite olarak troys 4 her zaman öne çıkar özelliklerine bi baktım iki orgunda t4 daha öne çıkıyo,t4 pahalı olduğu için fazla tutmadı,aslına bakılırsa t4 önünü pa3x kesiyo,hem ucuz hem nevale bolluğu,çeşit çoook sample olarak,t4 nevalesi korg gibi çok olsaydı çoğu t4 e geçerdi,

bence altyapı pa3x de daha sağlam,ben olsam pa3x alırdım
sebebide
hem biraz daha ucuz,
nevale daha çok,
altyapı daha sağlam,
yenilik daha çok,
piyasası çok açık,her gün başka bi süpriz,

bunlarda pa3x in dez avantajları

tabiki tercih sizin,sağlıklı karar verme açısından iki cihazıda deneyip öyle karar vermeniz daha iyi olur sizin adınıza
hehehe pıs muhalefet zafer senı hıc olurmu t2lerde hangısı korg sesı pekı tyros kulananlar turk muzıgı yapanlar set bulamıyoda yoksa rıtımlerıdemı korgdan yanı renodan alıyo heheheeh

Vala tyros4 isteyene içi full ritim çakılı sample sese doymuş ve boardda hala 700mb alan olan bir T4 verebilriim :) (nişan yapacam para lazım :) )

KANDIRALI UFUK

hocam hala rolandın convert klarnetiyle iş yapıyosan ne diyim? neden t4 alıyonki rolanda devam etseydin! yanlış anlama t4 ü yada seni kötülemek değil maksatım..bir orgu 1 tek klarnet sesiyle mukayese etmek acayip geldi bana.

sayın hocam nevale yönünden korg her zaman önde olmuştur bu bir gerçek...yenilik istiyorsan korg derim...ama bu ritimleri kendim yazarım yaparım ederim diyorsan t4 alabilirsin....