Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

• Konbuyu başlatan KORGBOY
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 12K
Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

kardeşim anlayamadın herhalde yamaha her zaman zarardır 5000 e pa3 var demedim ben 1000 e alırsın t4 satmaya kaltınmı 5000 e zor satarsın anlamışsındır herhalde

hm anladım kardeşim pardon haklısın bu arada :)

tyros2 kullanıcısıyım ama kalite bakımından 3x bile tatmin etmez beni tyros alacaksın ve kendi set ini düzenleyeceksin ve uzun seneler kullanacaksın tyros bir efsanedir benim tyros tan tek sıkıntım piçh bend başkda sıkıntım yok

tyros2 kullanıcısıyım ama kalite bakımından 3x bile tatmin etmez beni tyros alacaksın ve kendi set ini düzenleyeceksin ve uzun seneler kullanacaksın tyros bir efsanedir benim tyros tan tek sıkıntım piçh bend başkda sıkıntım yok

Macit tyros pitch sorunu yasamana gerek yok bence kendi kafana gore saga sola giden baska bir klavyenin pitch bender'ini alip senin alete takabilirsin, goruntu bozuk olur ama isini rahat gorur. Bir de hazir ribbon controller'lar var veya kendin de yapabilirsin, boylece uzunlugunu da kendin secersin. Orgun sol tarafinda bos bi yere yapistirir kullanirsin. Bu arada tanidin beni demi :)

aynen öyle usta saygılar :)

Kesinlikle haklisin, 10bin asla degmez tyros 4 icin. Bizim burda canli canli gordum aleti ve isinamadim, valla oyuncaga benziyor, rengarenk dugmeler falan. Hosuma gitmedi, profesyonel de gorunmuyor. Sesleri guzel ama yine tat alma meselesi, eger CD calar tarzi ses istiyorsan tyros alcaksin, canli muzik gibi sesler istiyorsan 3x alcaksin derim.

tanımammı nihat ben tyros2 ve trinity asla değişmeyecek klavyelerim ;) kendi görüşüm ritim çok tatlı olursa ve moss sesleri kullanırsan bundan daha iyisimi olur bu1 2.si tyrosun ritim soundu ayrı trinity soundu ayrı olur ise canlı orkestra gibi olmazmı? şöle düşün darbuka soundu ayrıdır keman soundu ayrı ?
bu arada trinity için set hazırlıyorum sette batı sesler piano pad dxpiano fantom vs... arabic sesler makedon sesler ve türrkish özel sesler :)

haklisin tyros ritimleri ve v3 guzel bi karisim olur. Ben 3x'i bikana kadar calcam evde, bikinca trinity eklicem yanina :)

seti paylascanmi satcanmi?

tyros setimi paylaşacağım ama trinity set moss lu oldugu için bordsuz okumaz

hocam al bi pa3x kullan. bende yamaha kalitesini soundunu savunan biri olarak pişman olmassın. nevale sıkıntısı büyük dert. korg da yok o sıkıntı.

tyros setimi paylaşacağım ama trinity set moss lu oldugu için bordsuz okumaz

hocam tyros setini bekliyoruz ne zaman paylaşırsın paylaşta milletin gözü insanlık görsün biraz