Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

• Konbuyu başlatan KORGBOY
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 12K
Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

Vala tyros4 isteyene içi full ritim çakılı sample sese doymuş ve boardda hala 700mb alan olan bir T4 verebilriim :) (nişan yapacam para lazım :) )

hayırlı olsun doktor ;)

frden slmlar arkadaslar bizim insanimizin karni tok gozu ac yamaha tyos serilerinde dunya kadar ritim ve ses var bende 1000 den fazla ritim ve 100 den fazla ses var daha neyi kovaliyor bu millet tutturmuslar korgda nevale cok yemin ediyom korgdaki ritimlerin cogu ayni ritim ve sesler adini degisp ali set veli set baska bisey inanki yok arkadasda pa800 var kac tane set indirdiyse cogu ayni ritimler isim ve az oynama yapilip suruyo millet piyasaya ya set yapmak inanin okadar kolay bir is degil ben acizane urasiyorum kaldiki salim batuh murhen fuat gibi profosyenel yapan arkadaslar ne kadar emek veriyor insan anlaya biliyor ve okadar yamahada ritim yazan arkadasin emeklerini hice sayar gibi ritim yok ses yok demek yanlis bence her sey var sade goz acliginizi yenin gerisi var frden slmlar

Bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum.. aynı ritim ve sesleri sadece adını değiştirip dağıtıyolar millette farklı sanıyor :S

al tyros 4 dü 1000 tl ye sat 5000 e abi al pa3x bak keyfine

5000 e pa3x mi var nerde :D

kardeşim anlayamadın herhalde yamaha her zaman zarardır 5000 e pa3 var demedim ben 1000 e alırsın t4 satmaya kaltınmı 5000 e zor satarsın anlamışsındır herhalde

hocam pa3x kullandım tyros3 üm var şu andada.tyros 3 ün bile tırnağı olamaz pa3x dediğin alet.

kardeşim anlayamadın herhalde yamaha her zaman zarardır 5000 e pa3 var demedim ben 1000 e alırsın t4 satmaya kaltınmı 5000 e zor satarsın anlamışsındır herhalde

1000e alip 5000e satmak (bine alip besbine satmak)?? Onbine alip bes bine satmaktan bahsediyosun galiba?

Tyros'lar sorunlu arkadaslar, almayin yazik paraniza. Cesitli durumlarda ritim sesleri yukselip azaliyor, kendi keyfinize gore ritim siralamalarini duzenleyip hafizaya kaydediyorsunuz ama aleti kapatip acinca tum kaydettiginiz siralama eski siralamaya geri geciyor, yani hafiza sorunu var. Sample seslerde yine ses yukselip azalma problemi var. Ingilizce bilen arkadaslar buyrun aciklamali videolari var burda.

Kanal von chanchi37 - YouTube

Tyros'lar sorunlu arkadaslar, almayin yazik paraniza. Cesitli durumlarda ritim sesleri yukselip azaliyor, kendi keyfinize gore ritim siralamalarini duzenleyip hafizaya kaydediyorsunuz ama aleti kapatip acinca tum kaydettiginiz siralama eski siralamaya geri geciyor, yani hafiza sorunu var. Sample seslerde yine ses yukselip azalma problemi var. Ingilizce bilen arkadaslar buyrun aciklamali videolari var burda.

Kanal von chanchi37 - YouTube
Bu video 2010 un ocak ayında çekilmiş. Bu sorunlardan sonra iki oss yayınlandı ve ortadan kalktı....Yanlış anlamayı düzeltmek istedim....