Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

• Konbuyu başlatan KORGBOY
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 12K
Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım

bende pa 3x dıyorum .. ama şu da bir gerçek tyros 4 ses kalıtesi olarak 3x den üstün sesler ne t ve parlak artı altyapılar tane tane gelıyor.. bende pa3x kullanıcısıyım pa 3x de sağlam güzel ama korg şu metalik ses tonunu aletten bir türlü sökemedi.. şu korga yapılan tüm çalışmalar nevaleler ve paralı usb ler yamahaya yapılsaydı direk yamaha alırdım ..
neden bu kadar korgda çalışma var .. çunku cok basıt bır alet .. sistemsel olarak.. korgun üzerinde yapılan 1 ay çalışmayı yamahada aylarca sürer.. bu yuzden rıtım yazanlar paral ı usb yapanlar yamaha ya yanaşmıyor..

eee bizede sana mecburen 3x al demek düşüyor.. ama aynı soruyu
yurt dısında sana direk yamaha al derler..

yau kardes x3 al kafan yorulmasin porogami cok semple süper yau ödekide iyi ama

en iyi sez malisef rolandadir onlar bu isin gerisinde kaldilar bende korg kullaniyorum bakin simdi size hic kimsenin deginmedigi gercegi acikliyorum rolanda sezler cok sabit yerinde dururken korgda sezler hafif saga sola kayiyor yani cok az yamahayi denemetim bir sey diyemem

tabiiiii ki tyros 4 hem kolay hem sesler çok güzel bütün klavyelerin ritimlerini okutabilirsin hem de çabucak yazabilirin korg gibi karışık değil tavsiyem tyros 4

mukayese edebilmeniz için her iki klavyeyi kullanmanız gerekir ben her ikisine de sahibim tyros 4 pa 3x den 3 kat daha iyi. yazılımı kullanımı ritimlere geçişi çok kolay her türlü sesleri çeşitli klavyelerden rahatlıkla alıp kullanabilirsin bütün sty ritimleri çaldırabilirsin saundlar mükemmel yamahanın klavyesi korgla mukayese bile kabul edilemez zaten dünyanın en iyi tuşları ve tuşesi yamahadadır diye düşünüyorum pa 3x tyros yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor Düncelerim bunlar merak ederseniz bu güne kadar kullandığım klavyeler şunlar. korg t2 korg t3 korg o1 korg i3 korg i30 korg i35 korg pa 800 pa 3x tyros 2 tyros 4 yaşım 60 bunlar size bazı şeyleri ispat eder herhelde .BEN SADECE TYROS 4 DERİM

mukayese edebilmeniz için her iki klavyeyi kullanmanız gerekir ben her ikisine de sahibim tyros 4 pa 3x den 3 kat daha iyi. yazılımı kullanımı ritimlere geçişi çok kolay her türlü sesleri çeşitli klavyelerden rahatlıkla alıp kullanabilirsin bütün sty ritimleri çaldırabilirsin saundlar mükemmel yamahanın klavyesi korgla mukayese bile kabul edilemez zaten dünyanın en iyi tuşları ve tuşesi yamahadadır diye düşünüyorum pa 3x tyros yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor Düncelerim bunlar merak ederseniz bu güne kadar kullandığım klavyeler şunlar. korg t2 korg t3 korg o1 korg i3 korg i30 korg i35 korg pa 800 pa 3x tyros 2 tyros 4 yaşım 60 bunlar size bazı şeyleri ispat eder herhelde .BEN SADECE TYROS 4 DERİM

sayın digitalica
sizler gibi bir çok farklı klavye modelini bir arada kullanmış ve kullanmaya devam eden üyelerimzden daha çok paylaşım ve katılım bekliyoruz.....
üyelik tarihiniz baya eski fakat paylaşımınız çok az...
bu arada yorumunuzda yaşım 60 demişsiniz profilde 31 olarak yazmışsınız ikisinden birinde bir hata var yada yazarken yanlışlık oldu anlayamadım??????
düzeltirseniz sevinirim....
saygılar

her 2 klavyenin biribirinden üstün yanları var.. eğer düğün yapıyorsan pa3x alacaksın..