Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyor

Cevap: Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyor

bende satıyorum 1 hafta oldu alalı 3500 tl aldım 3250 tl ye vercem satma sebebım ses ve rıtım sıkıntım emo bk 5 şe gösterdıgı ılgıyı buna göstermemıss adam akıllı 9/8 yada oryantel rıtım bıle yok ama seslerı güzell pa 600 le alakası yok sattmamın aynı zamanda 3x im var ilk defa yamaha kullanmamma ramen 800 den güzel tonu oldugunu düşünüyotum a2000 v2 nin bana rıtım konusunda yardımcı olursanız sevınırım ozellıkle oryantel ve batı agırlıklı slov rıtımlerı 05422993009

Arkadaşlar bence acele ediyorsunuz her gün yayınlanan güncellemelerle alet dahada güzelleşecektir.Pa 800 sonuçta kaç yıllık alet fazla nevalesi olması gayet normal...

bende satıyorum 1 hafta oldu alalı 3500 tl aldım 3250 tl ye vercem satma sebebım ses ve rıtım sıkıntım emo bk 5 şe gösterdıgı ılgıyı buna göstermemıss adam akıllı 9/8 yada oryantel rıtım bıle yok ama seslerı güzell pa 600 le alakası yok sattmamın aynı zamanda 3x im var ilk defa yamaha kullanmamma ramen 800 den güzel tonu oldugunu düşünüyotum a2000 v2 nin bana rıtım konusunda yardımcı olursanız sevınırım ozellıkle oryantel ve batı agırlıklı slov rıtımlerı 05422993009

Orgunuz v2 plus sa zaten ritim sıkıntınız olmaması gerekir or 700 v2 plus ritimlerinin hepsini okuyor alet. Ama esas güzellik emonun yaptığı kitlerle yazılmış ritimlerde onlarda sabredersek güncellemelerle gelecektir. İstanbuldaysanız size yardımcı olayım ritim konusunda. Burda sitede yayınlanmış yüzlerce or 700 ritmi var. Ben zaman buldukça EMO usb deki kitlerle birşeyler yapacağım ama şu an haftanın 4-5 günü program yapıyorum. zamanı olanlar muhakkak yayınlayacaktır....

Bende daha Emo Usb bile yok ama aletten çok memnunum.. Korg Pa800 ben de kullandım, nevale sıkıntısı yok çünkü 5-6 senelik alet.. Hergün ayrı bir set çıkıyor.. Yamaha A2000 daha 1 yıl bile olmadı Türkiye'de satışa çıkalı.. Benim fikrim de hiç acele etmemekten yana.. Edilen zarar ile temiz bir Roland G600 alıyor insan..

güncellemeler çok hızlı yayınlanıyor.geçen haftadan bu yana 10-15 tane ritm yayınlandı.bencede biraz sabır gerekiyor.öyleki şu ana kadar yayınlanan ritmlerde yetiyor.

evet a 2000 v2 bendekı uzerındekı rıtımler cogu basıt or 700 rıtımlerınden karma bı set yaptım zaten su halde bıle ii ama daha fazlasını beklıyorum bu alet ten emo cok yenı usb daha seslerı guzell ama rıtım yok roland bk 5 tekı setı canvert etse bıle yetcek beklemekte fayda var ama ben satıcam kutusunun içine koydum evde ilgılenen arkadaslar 3500 e bır hafta oldu alalı 05422993009

arkadaslar goruyorum ki ses tonundan sikinti yok, sorun ritimlerin azligi. bence korgun begendiginiz ritimlerini emonun kitleriyle yazmayi deneyin.

merhaba
emo usb de ki durum kitler altın madeni gibi 10 günde 15 günceleme ritim geldiyse bu işin ne kadar cidiye alındıgını gösterir emo şu an gereken isimlere usb yi ulaştırdı bu işler ekip işi biliyosunuz o isimler usb yi işlemeye başladılar bunu bilenler şu an biliyorlar bir iki aya neler olacağını o yüzden usb içinde ritim az diye alet satanlar inanın yanıldıklarını anlayacaklar o yüzden ben satıyorum deyipte satan arkadaşlar nasıl olsa günü geldiyinde tekrar a2000 ne dönüş yapacaklar bu yüzden kimse aletini yok pahasına satmaya kalkışmasın biraz sabredin çünki beklediyinize deyecek

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi inş dediğin gibidir biraz daha bekleyelm o zaman.herkes ritm demişde bence ses yok.yani şöyle çeşit çeşit güzel işlenmiş ses 4-5 i geçmez mesela güzel işlenmiş bi zurna sesine henüz rastlamadım ben.

satma niyeti kimsede yokken ilk ben satacam edecem diye konu açtım flan ama bu aletin üzerinde uğraşılırsa 3x e yakın bi saund yaparsınız.. gerçekten fiyatına göre çok mükemmel bi alet.. işi bilen a2000 le her ortamda alnının akıyla iş bitirir