Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyor

Cevap: Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyor

işini bilen her aletle iş yapıyor zaten de şu sound meselesi varya insanın içini ferahlatan o olmayınca olmuyor işte

sene 90 lı yıllar o yıllarda psr 6300 vardı bende 8 customlu yani 8 ritim yazabiliyorsunuz alete.waltzın üzerine 9/8 yazardık hemde kastıra kastıra :) sonra bigün arkadaşım roland E30 aldı onunkinide düğüne götürdüm.ama kartsızdı.o yüzden e30 la slowları yaptım sonra benim 6300 le 2/4 lüğe başladım start düğmesina basar basmaz herkes bana baktı.nedenide teneke gibi bi ses geldi aletten aslında aletin kendi öyleydi sadece bizlere bunu roland kanıtlamıştı.tam yılını hatırlamıyorum ama 91-92 olabilir. :)

sene 90 lı yıllar o yıllarda psr 6300 vardı bende 8 customlu yani 8 ritim yazabiliyorsunuz alete.waltzın üzerine 9/8 yazardık hemde kastıra kastıra :) sonra bigün arkadaşım roland E30 aldı onunkinide düğüne götürdüm.ama kartsızdı.o yüzden e30 la slowları yaptım sonra benim 6300 le 2/4 lüğe başladım start düğmesina basar basmaz herkes bana baktı.nedenide teneke gibi bi ses geldi aletten aslında aletin kendi öyleydi sadece bizlere bunu roland kanıtlamıştı.tam yılını hatırlamıyorum ama 91-92 olabilir. :)

Eskileri iyi hatırlıyorsunuz. Antakya merkezdemi çalışıyorsunuz.

bn aleti almak için can atıyorum millet satıyor maddi durumum bi düzelsin gözüm kapalı alıcam. Aleti utar müzikte 15 20 dk inceledim hayran kaldım sesler müthiş çogu ses tavırlı ve kaliteli ritim konusunda 40 tane ritim var bir dügün için yeterli bnce sonucta aynı kalıp ve 10 gnde 10 gncelleme cok iyi bir gelişme emo suanda yamaha ile çalışıyor emin olun yamaha piyasasında da ttutulmak için daha cok yüklenecektir. Sadece sabır edin alet cok tutulacak bnce