Or 700.v.2 sag kolon :)

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 5K

g600

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
evet
Ya arkadaslar bu sag taraftakı kolondan cızırtı gelıyo ısındıgı zaman bır arkadas bunun pek onemı yok demıstı soguk legım var dedı dogru ama ınsanı gıcık edıyo az cok elektronık bılgım var klima kombı servısıyım bende acaba neresınde bunu bılen varsa bana tarıf ederse cok makbule gecer sımdıden tesekkur ederım
saygılar
:)

Cevap: Or 700.v.2 sag kolon :)

İşte yamahanın tek hatası bu elektirik kablosunu hoparlorün altına koymuşlar hoparlör ısındıkça cızırtı yapar

İşte yamahanın tek hatası bu elektirik kablosunu hoparlorün altına koymuşlar hoparlör ısındıkça cızırtı yapar[/
EVET PEKI NE YAPABILIRIZ BUNUN ICIN MERT KARDESIM BIR FIKRIN VARMI ??:rolleyes:

Güncelll :)

Can bey le irtibata geçin :)

valla tanımıyorum oyle bırını nese tmam saolun yınede ;)

ıcınızde bılen bırı yokmu arkadaslar rıca etsem artık !!!!!!!!!

var

teknik olarak bütün psr serilerinde hemen hespsinde olabilecek olası bir arıza..detayı girmeceğim..ses entegresi değişecek lakin çözüm değildir. bi zaman sonra aynı hatayı verecektir...
çözüm çok basit.... pek fazla görültü yapmayan eski bilg.kasa fanlarından içerisine soğtucu kısmına montaj yapılabilir..teknik bilginiz var ise yapabilirisniz...unutmadan fan a anahtar takmayı unutmayın...

saygılarımla

Valla ustadım kımısı dıyo kablo deyıyo ondan yapar falan sız bole dıyosunuz pekı ozman tesekkur edıyorum bende zaten sesı phones ten alıyorum sıkıntı yok :)

saygılar

hocam bütün or700 lerde var bu ben yııllarca sinir oldum o olaya en sonunda sattimda kurduldum :)