Or 700.v.2 sag kolon :)

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 5K
Cevap: Or 700.v.2 sag kolon :)

Üstad genetik sorun elektirlk kablosu hoparlorun altında kablo ısındıkca cızırtı yapıyıor arayın dtl yı yardımcı olurlar satın aldığın arkadaş söylemlş olması lazımdı sana

SOYLEMEDİ Mert Müzik
ADİ HERİF BEN ACIP SOLEDIM BIDE BANA YOK DIYO OLE BI SES HERKEZ YALAK OLMUS AFEDERSIN DE NESE PEKI NAPABILIRIM BUNUN ICIN BEN KARDESIM BENDE ICINI ACTIM SOGUTUCUNUN ORAYA KARTON KOYDUM AMA FAYDA ETMEDİ :)

SOYLEMEDİ Mert Müzik
ADİ HERİF BEN ACIP SOLEDIM BIDE BANA YOK DIYO OLE BI SES HERKEZ YALAK OLMUS AFEDERSIN DE NESE PEKI NAPABILIRIM BUNUN ICIN BEN KARDESIM BENDE ICINI ACTIM SOGUTUCUNUN ORAYA KARTON KOYDUM AMA FAYDA ETMEDİ :)

hocam kurcalamayın arayın dtlyı ufak bı mıktara yapıyorlar dahada kötüye gider kartonu alın ordan

Bir zarari yok kartonun kardesim cikartirim dtl ye gelincede onlari taniyirum 3e 5 katiyolar ben kendimde yaparim bosver ama arkadasinin biri kabloyu duzelt sikinti gidiyo dedi ama hangi kablo onu bilmiyorum

yamaha konularına bakınız yüzlerce konular var bu şekilde dr salimin açmış olduhu

ve can başar da bu aletleri güncelliyen kişidir site yöneticidir ????

kendiniz iyi bilmiyorsanız ufak bır hatada aleti sıkıntıya sokarsınız

yamaha konularına bakınız yüzlerce konular var bu şekilde dr salimin açmış olduhu

ve can başar da bu aletleri güncelliyen kişidir site yöneticidir ????

Kendiniz iyi bilmiyorsanız ufak bır hatada aleti sıkıntıya sokarsınız

tesekkurler ılgınız ıcın

En mantıklı çözüm kulaklık girişine bir jak takıp harici bir ses kaynağıyla kullanmak.Yada dtl ye götürmek.Fakat dtl ne kadara yapar Allah bilir.

kesınlıkle guc kablosunun ısınması ıle yapıyorsa ben şahsen o kabloyu tamamen keser
kesıtı bır ustu secer o kabloyu baska yerden gecırtırdım
parazıt yapmayan özel izolelı kablolar secıle bılır
bendekı eskı e 70 te org ıcerısındekı 1*0,50 cinsinden kabloları oldugu gıbı degıstırmıstım
anladıgım kadarı ıle elektronıkle aranız ıyı cozecegınızden emınım
halledıınce burda paylasırsanız foruma katkınız olur
ıyı calısmalar

Yüzde 90 or 700 lerde bu durum meydana geliyor.Kimde or 700 varsa aynı durum başında.Tabi bu durum bundan sonra Yamaha alacaklar için iyi bir referans olabilir.Sağolsunlar baya kaliteli yapmışlar.2 yılda klavye mi bozulurmuş.Tamamen bir üretim hatası.Ve firmadan çıt çıkmıyor.Maaşallah Türk kullanıcılarına karşı baya bir ilgililer.Sağolsunlar.Aynı durum belki Avrupada olsa tüm cihazları toplatırlardı.Ama burası Türkiye nasıl olsa her yeni çıkacak klavyeyi sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılar ve alıcıları var.

yüzde 90 or 700 lerde bu durum meydana geliyor.kimde or 700 varsa aynı durum başında.tabi bu durum bundan sonra yamaha alacaklar için iyi bir referans olabilir.sağolsunlar baya kaliteli yapmışlar.2 yılda klavye mi bozulurmuş.tamamen bir üretim hatası.ve firmadan çıt çıkmıyor.maaşallah türk kullanıcılarına karşı baya bir ilgililer.sağolsunlar.aynı durum belki avrupada olsa tüm cihazları toplatırlardı.ama burası türkiye nasıl olsa her yeni çıkacak klavyeyi sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılar ve alıcıları var.

kutluyorum senı retyum kardesım aynen ole valla turkıyede bzım gıbı saf nerde var sanıyosun ;)