Or 700.v.2 sag kolon :)

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 5K
Cevap: Or 700.v.2 sag kolon :)

hocAM O CIZIRTI ONDAN DEGIL BENDE DE VARDI AYNI OLAY SES EFEK KATI HOPOARLORON SES EFEK KATI ISINDIGI ICIN OLUYOR BILGISAYARCIYA GIT EN KUCUK FANLARDAN BIRINI O SES EFEK KATINI ARKASINA BAGLATTIR O FAN CALISTIKCa O SORUN BITIYOR BEN YAPTIRDIM

Ekli dosyalar

• ORRRR.jpg
    ORRRR.jpg
    106.3 KB · Görünümler: 262

piyanist0606 KARDESIM IYI HOS DIYOSUN DA DAHA YENI ALDIM KLAVYEYI :) CIHAZ BOMBA CIHAZ AMA PA 55TR VRDI BUNDAN ONCE TENEKE BUNU ALDIM OH BE DEDIM DUNYA VARMIS BIR TEK SIKINTISI BU BASKA BISEY YOK DUR ONU BEN HALLETCEM IS BASA DUSTU :)
TESEKKUR EDERIIM YINEDE

Cızırtı dediğiniz pırt pırt şeklinde baslarda yapıyor ise ses çıkış entegresinin sıralı bacaklarındaki lehinleri tazeleyin . Biraz kalın parlak güzel lehim yapın düzeliyor...

hocam o cızırtı ondan degıl bende de vardı aynı olay ses efek katı hopoarloron ses efek katı ısındıgı ıcın oluyor bılgısayarcıya gıt en kucuk fanlardan bırını o ses efek katını arkasına baglattır o fan calıstıkca o sorun bıtıyor ben yaptırdım

kardfesım oncelıkle tesekkur edıyorum yardımın ıcın ama sorunun bununla ılgılı oldugunu zannetmıyorum cunku bana bır kac kısı daha demıstı isko kardesın dedıgı gıbı cıpler degıyor muhtemelen brazdan acıp bakıcam bakalım napıcak :)

merhaba bende alalı 7 ay oldu bendede aynı sorun oldu o dedi entegre o dedi ses portu falan filan çanım sıkıldı aldım tornavidayı açtım inceledim cihaz açıkken en çok cızırtı yapan esturman ritim ayarladım sesi sonuna kadar dayadım normalde 2 dakika demeden çızırtıya başlardı 10 dakika çalıştı hiç bir cızırtı yok topladım 2 dakika sonra tekrar başladı tekrar açtım kesti ve sorun anfi sogutucu ızgaralarına yakın olan çiplermiş kendi imkanımla ilersine aldım maşallah diyeyim tık yok aç dene keserse biraz elektronikten anlıyorsan yaparsın kolay gelsin

isko selamlar su yaptıgın mevzuyu bana bır acıklayıcı olarak anlatırmısın brazdan klavyeyı acıcam :)

İsko kardesim ozelden msj artim sanirim gormedin nese su isi bir daha anlatirmisim nasil yapicaz

Güncellllll ;)

yamaha or700 un hatası o o sebepten birçok kullanıcı sattı orgunu can bey istanbulda karaköyde DTL elektronikte benim araştırmalarımda orggu acıyorlar kabloyu başka tarafa alıyorlar demişlerdi ama düşünün yeni aldığınız orggu sistem hatası sebebi ile içini açtırıyorsunuz :) bu ne kadar mantıklı sizin görusunuz

yamaha or700 un hatası o o sebepten birçok kullanıcı sattı orgunu can bey istanbulda karaköyde dtl elektronikte benim araştırmalarımda orggu acıyorlar kabloyu başka tarafa alıyorlar demişlerdi ama düşünün yeni aldığınız orggu sistem hatası sebebi ile içini açtırıyorsunuz :) bu ne kadar mantıklı sizin görusunuz

valla doru dıyosunuz evet ama bır kac kısı de bana oyle bıseyler demıstı kabloyla ılgılıu hatta sorun kalkıyomus ortadan :)

guncelllllll