Or700 hoperlör hakkında

• Konbuyu başlatan arsenic
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 7K
Cevap: Or700 hoperlör hakkında

aslında bu sorun psr-s serilerinde var bu da aletin anfi katının sağ hoprlçör kısmının altında yer alması patlak ses vermesi ya sesin çok açılıp anfinin ve hoparlörün boğulmasından yada bir teknik arızadan da meydana geliyor olabilir

elimde bulunan çipsiz a1000 mi sırf phic bend ine alışamadığım için kullanılmış korg pa 50 ile takas etmek istiyoyum .üste 150tl ancak verebilirim .valla emekliyim fazla param yoktur hastalık işte bu org işi ilgilenenler cep.05354683279 dan arayabilir terci istanbul dur..

hocam bu konuda gerekli açıklamayı can başar doktor salim yaptı... o yüzden eski konulardan bakıp cevap arasanız daha iyi olur. onu bir kaç sebebi var. ve kullanıcı hatası denilebilir. olmamaıs gereken birşey ama işte oluyo.

keşke klavyesinide değiştirselerde bende geri yamahaya dönsem :D:D:Dd.

60-80 arası diyorsunuz. 2+1 ler direk orga bağlanabiliyor mu yani anfiye felan gerek var mı. ev sistemi hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Yasinciğim 2+1 veya buna benzer ev sistemlerine direk giriş yapabilirsin.
İçinde power anfi var. Onların hali hazırda küçük jakı vardır. Bunu bilgisayara direk girersin. Klavyene de giriş yaparken bir tane küçükden büyüğe ara jaka ihtiyacın olacak. Bunuda klavyenin kulaklık çıkışına veya arkadaki line çıkışına girerek ses sisteminden dinleme, çalma yaparsın...

neyin içinde power anfi var abi anlamadım. birde 60-70 tl ye önereceginiz 2+1 hoporlör ne var abi resim eklermisiniz.

neyin içinde power anfi var abi anlamadım. birde 60-70 tl ye önereceginiz 2+1 hoporlör ne var abi resim eklermisiniz.

Buradaki adreslerden araştırma yapabilirsin. İnternet üzerinden buna benzer daha çok adresler bulabilirsin. Ben geçen ay ev bilgisayarında kullanmak için aldım. Bir ara klavyede denemek için kullandım gayet iyi sonuç verdi..

Hoparlör & Ses Sistemleri , Masaüstü PC Ekipmanları , Bilgisayar Listeleme Sayfası 1/32

2+1 ses sistemi fiyatları - Google'da Ara

şimdi bunu nasıl bağlıycam. bilgisayara gerek var mı hoporlörü direk orga bağlıyabiliyormuyuz. kulaklık veya lıne bölümünden.

şimdi bunu nasıl bağlıycam. bilgisayara gerek var mı hoporlörü direk orga bağlıyabiliyormuyuz. kulaklık veya lıne bölümünden.

Bilgisayara gerek yok. Kulaklık veya line girişini kullana bilirsin.. Yalnız küçük jakı büyük jaka çevireceksin...

Bu sorun ben orgu ilk aldıgım da olmuştu ve canımı baya sıkmıştı hatta ısındıkca hoparlörün seside bozulmaya cızırdamaya başlyordu sonra kulaklıkla kullanmaya başladım o sorundan kurtuldum daha sonra bir aktifhoparlör aldım taktım öyle kullandım...

orga 2+1 takınca veya 5+1 vs. kendi üzerinden ses gelmiyor mu iptal mi oluyor ?

Bu alana bir cevap yazın...