Or700 hoperlör hakkında

• Konbuyu başlatan arsenic
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 7K
Cevap: Or700 hoperlör hakkında

orga 2+1 takınca veya 5+1 vs. kendi üzerinden ses gelmiyor mu iptal mi oluyor ?

Kulaklık çıkışına takarsan org dan ses gelmez.. Line çıkışına takarsan gelir...

aynı sorunla bende karşılaştım. önce sağ hop. patladığını düşündüm sabah erken saatlerde cihazı açtığımda herhangi bir sorun olmadığını farkettim. kış aylarında bu denli bir sıkıntıyla karşılaşmadım buda akla ısınmadan dolayı olduğunu getirdi.

can bey'e sordum bazı ritim ve seslerin standartların üzerinde bir formatla yazıldığında cihazın ses sistemine zararının olduğunu ve güç soketinin sağ tarafta bulunmasından dolayı ısınmalar yaşanacağını beyan etti.

ısınma sorununa bi çözüm bulunacağını sanmıyorum. en güzeli evde kullananlar için kendinden anfili hoparlör kullanmak..

hoparlörde şuan bir sıkıntı yok.. oda sıcaklığının fazla olduğu dönemlerde 9/8 lik çalışmaları düşük ses seviyesinde yapılmasını tavsiye ediyorum..

saygılar

mıstık abi teşekür ederim cevap için

[MISTIK soruyu iyi okumadan yorum yapmak zorunluluğn yok sanırım değil mi?adam diyor ki biraz ısınca ses patlak cıkmaya başlıyor.aynı sorun bende de var.sen neden buna normal diyorsun ki.bu hiçte normal değil.patlak bir sağ hoparlörle aleti calmak berbat bişey bence:))elektrikli alet o kadar da olacak demişssin sen.allah aşkına bu söz 1980 lerde bile söylenmeyen bir sözdür kaldı ki 21 yy.dayız.elektriksiz alet zaten yok ve bence senin basitleştirdiğin kadarda normal değil.yamaha nın bu sorunu çözmesi lazım.sen neden fabrikanın bir hatasını normal gösteriyorsun ki arkadasım.bu sorun normal değil.özellikle can bey de duysun buradan.kaç kişiye rastladım ve yamaha or 700 ün sağ tarafı ısınıyormuş ve sonra patlak ses cıkmaya baslıyormuş.eğer bu soruna cözüm yoksa yamaha almak ta yok deriz biz.umaım ilgilenen veya bilgi veren birileri cıkar.biz bu aletleri sokaktan almadık.parayı da dilenerek kazanmadık.emek vererek kazandık.patlak sesli bir alete vermek için değil...

Sevgili kardeşim
Burası bir paylaşım sitesi herkes bilgisi dahilinde elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Kimse kimseyi yönlendirme gibi bir danışmanlık veya destek hattı olarak kullanmıyor.Ben paylaşımları kendi nispetimde okumaya çalışıyorum. Eğer sizde benim paylaşımlarımı dikkatli okuduysanız sadece fikirlerimi söylemeye çalıştım. Sonuçta kararı verecek olan kişilerdir. Bu tür cihazlarda elektronik arızalar olmayacak diye birşey yok. Ben kimsenin veya kimselerin savunucusu değilim. Birçok cihaz kullandım iyi kötü bilgi sahibiyim. Hatta bir keresinde g 600 sıfır olarak aldığım cihaz sahnede power entegresi yandı. ve kalakaldım.. Bu sorunlar cihazınların kendi firması ile alakalı olmalı. arkadaşın cihazı aşırı ısınıyor ise tabiki bir servise danışmalı. Isınmanın derecesi yüksek ise tabii. Ben 3 senedir kullanıyorum birşey olmadı. Fakat rahatsız edecek şekilde değil.. Yamaha a 300, a1000, OR 700 ve diğer sınıfları hepsi birbirinden farklı teknoloji.

Selam arkadaşlar, ben sağ hoparlörün patlak ses vermemesi için öncelikle güç devresinin üzerine küçük bir fan bağladım, bu yaz aylarında yarım saat kadar idare ediyor, sonra o da yetmez oluyor ve yine patlak ses veriyor. Bu konuda size tavsiyem şudur. Ben Lg 120w sound bar buldum ikinci el, 150-200 tl arası. Mükemmel bir sesi var ve klavyenin sesi değişti. Size tavsiyem başka marka da olabilir bir soundbar alarak klavyeye bağlamak. Or700'ün nota sehpası konulan yerlerine herhangi bir telefoncudan 2 adet sandalye tipi telefon standı alın, nota sehpalık bölümüne takın ve üzerine de soundbarı koyun. Korg3x hoparörü gibi olacak ve güzel bir sese sahip olacaksınız.