or700 v2 plus taktıranlar

gecer66

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
tyros 4 black edition yamaha a2000
arkadaşlar or700 v2 plus yaptıranlar ilk izlenimleri nasıl v2 ile v2plus arasında nasıl bi saund farkı var yazarmısınız

Cevap: or700 v2 plus taktıranlar

henüz bildiğim kadarı ile yaptıran daha olmadı.öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum.zira or700v2 plus hakkında daha fazla bilgi sahibi olmakla kalmayıp hangi hocalarımınız plus kullanmaya başladığını öğrenebileceğiz.ben önümüzdeki ay klavyemi dtl'ye gönderiyorum inşaallah...

Ben yaptırdım şu anda inceliyorum sesler güzel olmuş bence

Benimkide yarın geliyor :D

Keman , klarnet , elektro çok güzel

aslında salim yeni yaylıları mix'ledi ve reg dosyaları hazırladı bence 15 mart gibi çok farklı sesler de katılacak bu alete.
Batuh ve Salim yeni ritimlerin ots ses datalarını oluşturdu bunlardan da az çok yapılabilecekleri anlayabilirsiniz.
ben size 2009 yılında or700 henüz gelişimini tamamlamadı demiştim ama hiç kimse bu sözümün üstünde durmadı.evet,artık or700 kendi sınıfı dahilinde daha kapsamlı hizmet verebilecek duruma geldi.bu sadece benim ve benimle çalışan bütün arkadaşların sayesinde olmadı .buradaki en büyük etken aslında bizlere inanıp bu aleti gözü kapalı alıp kullananlar oldu.umarım bundan sonra bir nebze de olsa mutsuz olan arkadaşlarımızı sevindirir.
alanlara veya yaptıranlara hayırlı uğurlu olsun.

demo ooooooooooo

bende şu istanbula geldim plus için, sabahın 6 sında internet cafede vakit geçirip dtl nin açılmasını bekliyorum:)

şunları yaptırında bi görelim dinleyelim....:D