or700 v2 plus taktıranlar

Cevap: or700 v2 plus taktıranlar

hali hazırda or700 kullananlar için büyük şans diye düşünüyorum bir sürü demo var adamlar hala demo diye zırlıyor:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla bence v1 v2 ve şimdide v2plus bu kadar çaba emek elbette boşune değil ben can başar ın dediği gibi, gözü kapalı or 700 kullanıcısıyım alet şu an dtl de yani doğduğu yerde ve plus modeli eminim çok güzel sen allahın bir lutfusun can başar :)))))) emeği geçen her kese salim batuh ve tüm moderatörlere sonsuz teşekkürler yaptıkları tüm çalışmaları ile biz müzisyenler yada kendi adıma konuşayım bir piyanist şantör olarak ev geçindiriyoruz ve bu aletten ekmek yiyoruz ellerinize sağlık piyanist volkan ankara...

Sanırım bu plus da saund farkı yok yani drum kitlerde sadece sesler daha oturtulmuş birşekilde yapılmış ve düzenlenmiş...

Yapanlardan Allah razı olsun

Sanırım bu plus da saund farkı yok yani drum kitlerde sadece sesler daha oturtulmuş birşekilde yapılmış ve düzenlenmiş...

Yapanlardan Allah razı olsun

Tekrardan düzenlenen birşey yok :)

2 Adet Yeni Kit var.. Ama sen sound farkı yok diyorsan, o zaman oturup Suat Aydoğan ve Erhan Bayrak ile çalışmamız lazım :D Albüm sound'u yakalamak için :D :D

Batuh kardeş güncellemeler ne zaman gliyo :)

ZUAHAHAHA:)
bence 1 aya yaptırmayan kalmaz, fiyatda gayet normal bence birde şunu belirtmek istıyorum, yapacagınız bundan sonraki güncellemlerden adece v2plus lılar yararlanacak dımı çünkü çevrimi yaptırmayanlarda ne sesler ne de kitler uyum saglamayacagı için ??

ZUAHAHAHA:)
bence 1 aya yaptırmayan kalmaz, fiyatda gayet normal bence birde şunu belirtmek istıyorum, yapacagınız bundan sonraki güncellemlerden adece v2plus lılar yararlanacak dımı çünkü çevrimi yaptırmayanlarda ne sesler ne de kitler uyum saglamayacagı için ??

Evet eski modeller pek yararlanamayacak.. çünkü daha yeni bir sound varken sonuçta buna yönelmek gerekiyor..
Zaten v2 için güncelleme süresi bitmişti, artık v2 plus için güncelleme olacak..

demoları bir an önce yayınlarsanız memnun olurum bu klavyeyi mutlaka alacağım allah nasip ederse çok güzel olduğu yazıldı söylendi sample sesler eklenmiş bi tadına bakmamız gerekiyor şimdiden teşekkürler...:)

Demolar var zaten.. Daha neyini ekleyebiliriz ki :D Sitede demoları koyduk, dinleyebilirsiniz..