or700 v2 plus taktıranlar

Cevap: or700 v2 plus taktıranlar

Bütün ritimlerin ots seslerine baktım hakikaten güzel olmuş , ritimlerde güzel , yeni seslerde güzel , eski sesler elden geçmiş belli tertemiz geliyor teşekkür ederiz.

Arkadaşlar sıfır or700 v2 plus satışa sunuldu mu? Hangi müzik marketlerde bulabiliriz? Mesela hepsiburada.com da satılan or700v2 plus olacak mı? plus olup olmadığı anlaşılır mı? ist. müzik piyasasının içindeki arkadaşlar ya da bu konu ile ilgili Can Başar, Salim ya da Batuhan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Fiyatta bir değişiklik söz konusu mu?

Utar müzik serdar da var sorun oraya yada can başara

Arkadaşlar sıfır or700 v2 plus satışa sunuldu mu? Hangi müzik marketlerde bulabiliriz? Mesela hepsiburada.com da satılan or700v2 plus olacak mı? plus olup olmadığı anlaşılır mı? ist. müzik piyasasının içindeki arkadaşlar ya da bu konu ile ilgili Can Başar, Salim ya da Batuhan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Fiyatta bir değişiklik söz konusu mu?

Zeki Müren'de bizi görecek mi :D Abi sorular kafamı karıştırdı :D :D :D

batuh sana özelden sordum ama cvp gelmedi bir de burdan sormak istiyorum yeni yapılan 23 ritim neler caba bu konuda bilgi verilmemiş kimsede sormamış?

Kardeş ritim listesini Batuh bey yazdı konuları incelersen görürsün.

batuh sana özelden sordum ama cvp gelmedi bir de burdan sormak istiyorum yeni yapılan 23 ritim neler caba bu konuda bilgi verilmemiş kimsede sormamış?

Senin mesajı görünce direk konuç açtım :D Ama kusuruma bakma kafam dağılmış sana geri mesaj çekmemişim.. Konuya bakabilirsin zaten 1-2 saate kadar eğlenceli bir tanıtım video'su geliyor :D

saol kardeşim, tşk ler...

ben yaptırdım sesler süper olmuş birde fantazi ballad ritmi varki harika birşey can beye teşekkürlerimi sunuyorum

v2 plus um geldi geçen hafta pa 800 kullanan bi arkadaşla aleti denedim ve oda plus modeline hayran kaldı bu alet bi bambaşka anlatılmaz yaşanır sen allahın bir lutfusun CAN BAŞAR emeği geçen herkese çok teşekkürler elektro bağlamalar yeni ritimler yaylılar ve daha birçok yenilik bir piyanist ne istiyosa v2 plusta var herkese duyrulur :))))