or700v2 mi ketron sx3000

Cevap: or700v2 mi ketron sx3000

chordsolo üstad tamam.tekrar akor olarak devammm.akors u iptal edebiliriz.saygılar....

yok vala ben bişiin müjdesini vermedim...

sayın piyanist şantör,

benim menfaatim her markadan var sadece yamaha değil ve ayrıca siz bir yerlerden menfaat ediniyorsunuz diye bir cümle kullanmadım.sizi tanımıyorum.
sadece teknik konularda fikir beyan ederken lütfen birilerinin yazılarınızdan etkileneceğini düşünün.yanlış bilgilendirmeden dolayı 1 kişi bile bu modelden vazgeçerse işte o zaman
kötü.
bir kullanıcı olarak fikirlerinize saygılıyım ama teknik konulara girildiğinde doğrular önemlidir.
her marka ve modelin kendine has problemleri var ve inanın en az yamaha sorun çıkarıyor.
bu sadece yatırımla alakalı bir şey.ketron daha yeni teknolojisini güncelledi ve usb daha yeni girdi cihazlarına.ama ıtalyanın bütün üreticileri malesef böyle.bu arada korg italyan malı değil. japon yatırımı ve bu konudan muhaf.
ben bir bilen olarak bu konulara girip ortalığı çok güzel karıştırmasını da bilirim ve haklı da çıkarım ama kimsenin midesini bulandırmanın anlamı yok bu gibi seçimler sadece ve sadece alacak olan kişiye bırakılmalı ve kendisine verilecek en doğru cevap:
bu tip aletler zevk meselesidir.lütfen kendiniz test edin ve öyle karar verin.
bana her gün v1 sahipleri telefon açıp cihazlarını v2 yaptırmak istediklerini söylerler.ben kendilerine şu cümleyi muhakkak söylerim.
v2 modelini incelediniz mi?yok cevabı gelirse,lütfen önce dinleyin sonra karar verin,derim.
buna bir yerde mecburum .

Can Beyin samimiyetine sonuna kadar inanıyorum.. Evet Yamaha bence gerçekten sorunsuz bir alet çok sağlam (ama saundu benim hoşuma gitmiyor o ayrı, zevk meselesi kişiden kişiye değişir o ayrı mesele..) 2 sene külüstür bir yamaha a1000 kullandım bir kere tık demedi, hemde o kadar hor kullanıldığı halde kasa ve swiçler taş gibiydi...

arkadaşım ben 2 aletide inceledim or 700 v2 güzel alet ama şimdi sx3000 plus 4 ü bir dinle derim bendede pa500 var fakat onu satıp yerine kapalı kutu sx3000 alacağım şu anki sx3000 kapalı kutu fiyatı 1300euro

şu an ikisinide kullanıyorum 2si ile program yapıyorum sx3000 plus 4 bendeki ikiside güzel cihaz ama ben hertürlü programa giderim otel düğün pop halk müziği dersen or 700 derim ama en düğün çalıcam dersen bence sx 3000 ikiside güzel alet bence taş gibi

Bende kendi tecrübemi yazayım :) genelde kimse öneri yaparken marka taraftarı olduğunu göstermez ama (çoğu kişi) bende dahil kullandığı markayı tavsiye eder onun için sen git ve hangi dünyaya :)ait olduğunu deneyerek karar ver :)

bende koyu bir yamahacıyım ama yamahanın sorunsuz olduğuna katılmıyorum.sağ hoparlör patlak ses veriyor ses potansı hışırtı yapıyo kronik sorunlarından ikitanesi.bütün aletlerin böyle sorunları olabilir birsürü para verip aldığımız lüx araçlarda bile bi çok kronik sorunları oluyo malesef.daha öncede sx 3000 kullandım or700 ile karşılaştırmak doğrumudur bilmiyorum ama ev kullanıcısı olarak ben sx3000 derim bi kere mikrofon bağlayabiliyoruz ev kullanıcılarının en çok aradığı şeydir.yamaha orta segmentinde ürettiği cihazlara nedense mikrofon koymuyor satış stratejisi sanırım.

Bence v2plus kullanıs tasıma ve guncel daha bırcok sebep var saunduda guzel ama nedense aynı saundu alamıyorum

Ya ne alakasi var or 700 ile sx3000 in sx3000 tusesi bile 10 tane or700 eder

2007 den beri SX3000 kullanıyorum... alet çok sağlam ve kaliteli.... eğer düğüncüysen pa800 veya 2x al derim ama restaurant ta program yapıyorsan ketron sx3000 tek kelimeyle işini halleder... ben 2x almaya karar verdim....