oydu buydu derken sonunda A2000 V2 PLUS'cu oldum :) SORULARIM VAR

Cevap: oydu buydu derken sonunda A2000 V2 PLUS'cu oldum :) SORULARIM VAR

hepiniz sağolun değerli hocalarım.. alet sanırım v2 plus değil.. a2000 için yapılan ritimleri attım.. kitler düzgün calısmıyor :S a2000 v2 plus u olanlar lütfen yardım[/QUOv2

plus ile normali arasında 125-150 euro fark var sen neyin bedeleni ödediysen onu almış olman gerekir v2 plus olup olmadığını öğrenmek için rtim bölgesinde arapça yazılı swichlere bastığınızda türk ritmleri çıkıyorsa ve sayısı yaklaşık 150 civarıysa v2 plus tur değilse düz a2000 dir

hocam arap ritmlerine basınca türk rtimleri cıkıyor ama ritmlerin kitleri sanki tutmuyor biribiriyle.. salim abinin yaptıgı ritmleri attım bazılarını okuyo düzgün. bazılarında abuk subuk ses geliyo

hayırlı olsun kardeşim karar vermekte baya bir zorlandın ... merak ettim s650 nin hangi yönleri hoşuna gitmedi ? yazarsan sevinirim

kardeşim hayırlısı olsun güle güle kullan da aleti alırken plus olup olmadığını sormadın mı ne aldığını bilmiyon mu yazık olmasın parana

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. kartal123 hocam s650 almak için gitmiştim alette ciddi koma sıkıntısı var... mi karar çalıyorum fa# ve do# koma veriyorduk mi calarken yanlıs hatırlamıyorsam.. alette bi türlü bu komaları veremedik... alet koma kaydırıyor + pich bendi çok kalitesiz geldi... ama tuşeleri a2000 den daha kaliteli geldi , t4 de çaldım gerçekten güzel aletti... değerli kardeşlerim sanırım benim sorunum aletin üzerindeki expansion user in düz a2000 seti olduğu için.. o yüzden ritimleri okumakta sorun yaşıyor alet... a2000 v2 plus expansion seti nerden bulabilirz

gökhan hayırlı olsun iyi günlerde kullan tlf açtım sana ulaşamadım v2 plus oldugunu anlamak için edi zurna varsa v2 plus çiplidir perc kit bölümüne bak plus kit olması lazım iki seçenekten birini görürsen tamamdır hayırlı olsun

gökhancığım hayırlı olsun.gerçekten de oydu buydu derken hem sen hemde sitemiz büyük bir rahatlığa kavuştu:)güzel günlerde kullanman dileği ile...

gökhancığım hayırlı olsun.gerçekten de oydu buydu derken hem sen hemde sitemiz büyük bir rahatlığa kavuştu:)güzel günlerde kullanman dileği ile...

AHAHAH :) eyw kardeşim.. alet bozuk sandık v2 plus olduğu için okumuyormuş expansiondaki bazı rtmleri...

gokhancım öncelikler hayırlı uğurlu olsun.o ritmler calmıyosa alet plus tır rahat ol:D
ayrıca o kadar beyin fırtınası yaşarken senin aklına giripte a 2000 plus aldıran kimse tebrik ediorum:D