oydu buydu derken sonunda A2000 V2 PLUS'cu oldum :) SORULARIM VAR

Cevap: oydu buydu derken sonunda A2000 V2 PLUS'cu oldum :) SORULARIM VAR

gokhancım öncelikler hayırlı uğurlu olsun.o ritmler calmıyosa alet plus tır rahat ol:D
ayrıca o kadar beyin fırtınası yaşarken senin aklına giripte a 2000 plus aldıran kimse tebrik ediorum:D

sen girdin aklıma abi :D ne cabuk unuttn :D:D

Hadi hayırlısı olsun bakalım. Demolarını bekliyoruz!

Sevgili kardesim senin adina gercekten cok sevindim . Yaklasik 1-2 ay sonra kendine yaptigin iyiligin farkina varacaksin . Hayirli ugurlu olsun.
...
Saygilar sevgiler

usta hayırlı olsun öncelikle a2000 v2 plus gerçekten 10 numara alet allah doya doya kullanmayı nasip etsin , sende 3x vardı o noldu acaba ?

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. kartal123 hocam s650 almak için gitmiştim alette ciddi koma sıkıntısı var... mi karar çalıyorum fa# ve do# koma veriyorduk mi calarken yanlıs hatırlamıyorsam.. alette bi türlü bu komaları veremedik... alet koma kaydırıyor + pich bendi çok kalitesiz geldi... ama tuşeleri a2000 den daha kaliteli geldi , t4 de çaldım gerçekten güzel aletti... değerli kardeşlerim sanırım benim sorunum aletin üzerindeki expansion user in düz a2000 seti olduğu için.. o yüzden ritimleri okumakta sorun yaşıyor alet... a2000 v2 plus expansion seti nerden bulabilirz

tamam saol kardeşim s650 de güncelleme ile koma sıkıntısı giderildi diye duymuştum en iyisi yakından denemek ...

Hayırlı uğurlu olsun bol kazancımız olur inşallah kanka a1000TR a2000 yeter heralde bize..:) Aytekin abi adam pa800 den vazcaydı snn yüzünden ..:D

Hayırlı uğurlu olsun bol kazancımız olur inşallah kanka a1000TR a2000 yeter heralde bize..:) Aytekin abi adam pa800 den vazcaydı snn yüzünden ..:D

kanka pa800 bana gelmez :D biliyorsun sende.. 3x te pa800 de 80 ide geçti elimizden :D a2000 bana göre

hayırlı olsun

sağolasın hemşo :) sende biliyorsun çeşitlilik olsun diye aldım a2000 :p korg kurg nereye kadar :D

abim hayırlı olsun iyi günlerde kullan