S650 Karma Yep (yeni)

VolkanB

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha / Korg
Arkadaşlar,

Buyrun son hazırladığım karma yep. Yine Ümit hocanın hazırladığı seslerden ve oryantal paketten sesler var. Ayrıca benim hazırladığım sample'lar mevcut. Yeni bir bağlama var, orta oktavda iyi sonuç veriyor, çünkü elimdeki sample sadece üç notadan oluşuyordu. Bunun dışında yeni bir Oct klarnet ekledim. İki adet macun ses yine pakette ve Amza Lead (keman lead tarzı) pakete dahil oldu. Toplam 30 adet ses var ve volumelerini aynı ayara çekmeye çalıştım. Ayrıca tüm sesler optimum düzeyde reverb'lü geliyor. Ben işi öğrendikçe sayı artıyor, tabi kalitede artacak. Kimse paylaşım yapmıyor en azından ücretli yada ücretsiz kaliteli sample bulabileceğim kaynakları bilenler paylaşsınlar.

Link güncellendi, aşağıda..
İndir VOLKAN yep

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: S650 Karma Yep (yeni)

Emeklerine sağlık üstad. Bir önceki paylaşımın da güzeldi. Eminim bu da iyidir. Elimde kaynak olsa paylaşıcam ama :( yok.
Teşekkürler...

Emeğiniz için teşekkürler... Şöyle bir fikrim var nacizane... Paketleri paylaşırken Reg hafıza dosyamızıda paylaşsak, en azından kullanılan dual sesler ve efektlerde hazır gelmiş olur. Ben şu anda bir paket üzerinde çalışıyorum. Yakın zamanda yep ile birlikte Reg dosyasınıda paylaşmayı düşünüyorum. Ne dersiniz dostlar...

Emeğiniz için teşekkürler... Şöyle bir fikrim var nacizane... Paketleri paylaşırken Reg hafıza dosyamızıda paylaşsak, en azından kullanılan dual sesler ve efektlerde hazır gelmiş olur. Ben şu anda bir paket üzerinde çalışıyorum. Yakın zamanda yep ile birlikte Reg dosyasınıda paylaşmayı düşünüyorum. Ne dersiniz dostlar...

Tabii reg lerin paylaşılması daha faydalı olur. Benim regler şuan paketlerle uğraştığım için alt üst olmuş durumda.

Yeni sesler buldukça paketi güncelliyorum, aslında son haliyle paylaşmak daha doğru olur ama s650 kullanıcılarının yeni seslere ne kadar aç olduğunu bildiğim için hemen paylaşıyorum. Birazdan paketi tekrar güncelleyeceğim. Yeni bir yaylı, ud ve elektro ekliyorum. İnşallah elbirliği ile bu küçük cihazı büyüteceğiz.

ellerinize sağlık bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat bu alete bir set şarttı yapılmadı gitti..

S650 tahmin edemeyeceğimiz seviyelere geldi arkadaşlar... Umarım gün geçtikçe daha güzel sesler elde ederiz... Ancak ilk paylaşılan Exp. pack programı ile elde dilen sampleler çok kaliteli olmuyor. Bende denedim, nota geçişlerinde istenmeyen distorsiyonlar oluyor. Ancak yamahanın diğer paketlerinden çok daha kaliteli sesler çekilebiliyor. Ancak her paketten ses alamıyoruz maalesef...

ellerinize sağlık bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat bu alete bir set şarttı yapılmadı gitti..

Yapılmadı gitti..

Yapılmadığına göre bir şeyler yapmak lazım. Ya cihazı satmak yada biraz emek vermek lazım. Ben bu cihazı bir kullanıcıdan 800 TL ye aldım ikinci el. Sıfır gibi cihaz. Bu paraya sorunsuz çalışan, disket derdi olmayan cihaz bulmak imkansız. Yani satmayı hiç düşünmedim. Elimizde iyi kötü imkan varken biraz emek verip sonuç almak mümkün. Tabii ki bir ustanın elinden çıkan gibi olmaz ama bizde her geçen an kendimizi geliştiriyoruz.

S650 tahmin edemeyeceğimiz seviyelere geldi arkadaşlar... Umarım gün geçtikçe daha güzel sesler elde ederiz... Ancak ilk paylaşılan Exp. pack programı ile elde dilen sampleler çok kaliteli olmuyor. Bende denedim, nota geçişlerinde istenmeyen distorsiyonlar oluyor. Ancak yamahanın diğer paketlerinden çok daha kaliteli sesler çekilebiliyor. Ancak her paketten ses alamıyoruz maalesef...

Aslında kaliteli sample'lar bulunuyor ama sorun 16 mb hafıza.

Yapılmadı gitti..

Yapılmadığına göre bir şeyler yapmak lazım. Ya cihazı satmak yada biraz emek vermek lazım. Ben bu cihazı bir kullanıcıdan 800 TL ye aldım ikinci el. Sıfır gibi cihaz. Bu paraya sorunsuz çalışan, disket derdi olmayan cihaz bulmak imkansız. Yani satmayı hiç düşünmedim. Elimizde iyi kötü imkan varken biraz emek verip sonuç almak mümkün. Tabii ki bir ustanın elinden çıkan gibi olmaz ama bizde her geçen an kendimizi geliştiriyoruz.

Ben de memnunum satmayı düşünmüyorum. ben sadece bilgisayar programlarıyla uğraşmayı sevmiyorum.

Emek veren arkadaşlara teşekkürler. s650 gün geçtikçe daha iyi olacak. Son bir haftada bile aletin çehresi değişti. Özellikle elektrolar bence kayda değer oldu.