Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Arkadaşlar bu aralar vaktim yok işlerden. Ama eylül ayında nasipse yıllık izne çıkıcam. O zaman üzerinde durucam, regi ile birlikte buraya linklerim. Tulum sesinede vakit bulursam bakarım, yoksa eylül'e kalacak. Elimde iki tane tulum sample var şuan ama ben beğenemdiysem sizlerde beğenmezsiniz.
Ritim yazabilen kimse yokmu aramızda? Ritim konusunda yeterince talep olursa, aramızda para toparlayıp bir yerlere istediğimiz gibi ritim yazdırabiliriz arkadaşlar. Ne dersiniz?
Görüşlerinizi bekliyorum..
Vural, yine yanlız kaldık desene..
aslında arkadaşlar toplanip bir araya gelinirse gerçekden güzel şeyler yapilabilir bu arada kardeşim paketin güncel halini indirdim deneme firsatim olmadi ama içeriğine bakdim bence yapmiş oldugunuz pakette s650 türk ve yunan paketinde bulunan turkish perkisyon 1 kit olmali şua açidan bakarsak s650 için yapilan ritimlerin hiç birini çaliştiramazsiniz ayrica size bi fikir daha ben kendime çok oncesinden programlar yayinlaninca bide son olarak YEP Voice Manager - beta v2 yayinlaninca paketler arasi ses transferi de kolaylaşti asil konuya geleyim a2000in turk ve yunan paketinde bulunan s650nin paketinde bulunmayan turkish perkisyon 2 kiti de atarsaniz düz a2000 in için yazilmiş ritimleri de şakir şakir çaliştirirsiniz ritim yazdirma işine girilmeden de bu şekilkde bi düzenleme yapilabilir benim kendi paketimde bulunan sesler resimde oldugu gibi kitleri de attim a2000in düz ritimlerini sorunsuz çaliştiriyor davullar bendirler darbukalar sağlam turkish perkisyon 2 kitde bi ara bu toparlanma meselesine bi bakalimSaygilar [/SIZE]
kendi yep paketimin içeriğinin resim linki http://img708.imageshack.us/img708/9655/p6t7.jpg