S650 Karma Yep (yeni)

Cevap: S650 Karma Yep (yeni)

A2000 paketindeki sweetklarnet, aksbağlama2, mey2, tulum2, balabantouch süper... Ancak Middle East paketinden aldığım sesler çalışmadı... Çalıştıran arkadaşlar olursa yardımlarını bekliyoruz...

Hocam A2000 paketindeki sesleri okuyormu?

Onları okumuyor, ama bahsettikleri ory pack.

Ory.pack. a2000 ve 650 için aynı değilmi.

Re: Cevap: Re: S650 Karma Yep (yeni)

A2000 paketındekı ve s650 paketındekı ortak seslerde herhangı bır fark varmı?Sanırım fark yok ordan almaya gerek yok fakat dedıgınız gıbı seslerın s650 de olmayanları daha güzel

Bende zaten s650 ve a2000 oryantal pakette olan ayni seslerden bahsetmedim farkli olan seslerden bahsetmiştim ayrica a2000 middle east paketindeki sesleri bende bi pakete topladim seçtiklerimi ama yüklenmedi data error hatasi verdi. a2000 ve s650 için oryantal pack de bazi sesler ayni ama farkli sesler de mevcut Saygilar ;)

Ellerine Sağlık Ustam.

Ustam ben bu işte yeniyim.
Bu Dosyayı PSR-S650 usb,den nasıl okutoyoruz?

Tekrar Teşekkürler

Ellerine Sağlık Ustam.

Ustam ben bu işte yeniyim.
Bu Dosyayı PSR-S650 usb,den nasıl okutoyoruz?

Tekrar Teşekkürler

Aşağıdaki linkten güncel paketi indirebilirsin. Yine karma 37 ses var içerisinde.
USB içerisinde USER FILES isminde bir klasör açıp, indirdiğin yep dosyasını içerisine atıyorsun. Usb'yi cihaza takıp file menü tuşuna basıyorsun. Sağ category tuşunu basılı tutarak Expansion Pack İnstallation bölümünü buluyorsun. Son olarak execute ve arkasından yes tuşuna basıyorsun yaklaşık 3-4 dk. da yükleniyor.
Kolay gelsin
İndir VOLKAN yep

Çok Sağol Ustam. Emeğine, Ellerine sağlık.
İnşallah bu akşam deneyeceğim.

Herkeze Saygılar

Adamin ham maddesisin dayıı :)

volkan hocam birde tulum sesi rica etsek