syn YAMAHA YETKİLİLERİ !!

Cevap: syn YAMAHA YETKİLİLERİ !!

Roland bk 5 or takip edin arkadaşlar adamlar uzun aradan sonra alet çıkardı şıkır şıkır ritimleride eksik etmiyolar herseyıyle onnumara alet yamahanın ne eksiği var türkiyeden bu işi yapan üstadlara sahip çıksalar ritim ses derdi olmasa bu aletler satılır ama kim yapcak boşa konuşuyoruz

yamaha verdiği sözü tutmuyor 1500 euro luk aleti gitti 1000 tl ye sattı düşünün millet ne kadar zarar etti sample yapıcaz dedi yok set yapıcaz dedi o da yok malesef...

yamaha verdiği sözü tutmuyor 1500 euro luk aleti gitti 1000 tl ye sattı düşünün millet ne kadar zarar etti sample yapıcaz dedi yok set yapıcaz dedi o da yok malesef...

Kardeş hangi 1500 euro luk aleti 1000 tl ye satmış yamaha? Biz niye görmedik onu?
Atarken destekli atalım biraz. Kim ne derse desin a2000 i emo usb siz kullanıyorum. Oriental ve TR paketten kendime 64 MB set yaptım ve çok memnunum. Üstelik cihazım plus ta değil.

Kardeş hangi 1500 euro luk aleti 1000 tl ye satmış yamaha? Biz niye görmedik onu?
Atarken destekli atalım biraz. Kim ne derse desin a2000 i emo usb siz kullanıyorum. Oriental ve TR paketten kendime 64 MB set yaptım ve çok memnunum. Üstelik cihazım plus ta değil.

arkadaş atmıyor hocam doğru söylüyor,
bi ara sıfır a2000 2500 tl olması lazım kampanya yapmıştı,millet sitede isyan etmişti özellikle ilk alanlar,

Ben o kampanyadan aldım canım a2000 imi birde emo usb aldım valla mükemmel alet emo nun ellerine sağlık hayran kaldım şimdi aynısını pa3x e yapmışlar benim kullanmadığım org kalmadı en son sx3000 kullanıyordum daha önce korg morg ta kullandım yamam hepsi güzel ama a2000 ve emo usb beni çok mutlu etti zevkle kullanıyorum özellikle çipli plus mulus almadım çünkü güzel değil sadece emo muhteşem birde o yamaha nın batı sesler ve ritimlerle birleşince muhteşem olmuş yalnız s650 gibi modeller için üzgünüm keşke onlarda emo usb ile çalışabilseydi koskoca tyros4 bile emo usb yi çalıştırmıyor:)

ben bile acemi orgcu iken yamahaların a100 or700 elimden geldi geçti bence aynı teneke gibi ritimi olsun sesleri olsun korg pa60 var elimde korg olsun isterse çamurdan olsun bu gerçeği kabul etmemiz lazım yamaha gazino orggu bence asla dugun orggu olamaz :(

arkadaşlar yamaha bu kafayla giderse türkiyede hayatta tutulmaz.ne satış politikası nede aletlerin durumuna bakaraktan bu sonuca vardım.bende çoğu arkadaş gibi korgdan sıkıldıgım için a2000 aldım ama satana kadarda canım çıktı.enson benim gibi korgdan sıkılan bi arkadaşın pa600 üyle başa baş takas yaptık.bu arada bendeki a2000 plus ve emo usb liydi.düşünün ettiğim zarara.o günden sonra yemin ettim evime yamaha sokmayacagım diye.bende müziğin yanısıra motor tutkunluğuda var yeminimden dolayı çok hoşuma giden yamaha fazer 600 motoru almaktanda bu yeminimden dolayı vaz geçtim onun yerine gittim bmw gs600 aldım.korga alışan biri asla ve asla yamahada yapamaz bunu sakın unutmayın.

arkadas atmıyor 1000 EURO ya düştü tl degil

abartmayalım bence şu anda a2000 bile pa3x ten daha iyi bir saund kaliteye sahip önemli olan müzik arkadaslar fark burda işte anlamalıyız artık bunu fiyat politikasında evet hata yaptılar ama yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler zaten yakında tyrosun yeni serisi çıkıyor son noktayı koyacak ne audya ne korg dene roland 10 yıl uğraşsa yamahayı gecemez bunu bilmemiz gerekir.

abartmayalım bence şu anda a2000 bile pa3x ten daha iyi bir saund kaliteye sahip önemli olan müzik arkadaslar fark burda işte anlamalıyız artık bunu fiyat politikasında evet hata yaptılar ama yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler zaten yakında tyrosun yeni serisi çıkıyor son noktayı koyacak ne audya ne korg dene roland 10 yıl uğraşsa yamahayı gecemez bunu bilmemiz gerekir.

sizce öyle hocam

ama çoğunluğa göre yamaha a2000 kesinlikle audya 5 pa3x olamaz pa800 bile olamaz,ram ına kullanıcı tarafından müdahale edilemeyen org hiç bir yere varamaz bu böyledir,
amacım sizi incitmek değildir,herkesin orgu kendine değerlidir ama çok abartılı bir iddianıza cevabımdır bu yorum,
saygılar