syn YAMAHA YETKİLİLERİ !!

Cevap: syn YAMAHA YETKİLİLERİ !!

sizce öyle hocam

ama çoğunluğa göre yamaha a2000 kesinlikle audya 5 pa3x olamaz pa800 bile olamaz,ram ına kullanıcı tarafından müdahale edilemeyen org hiç bir yere varamaz bu böyledir,
amacım sizi incitmek değildir,herkesin orgu kendine değerlidir ama çok abartılı bir iddianıza cevabımdır bu yorum,
saygılar

ben o açıdan bakmadım korg saund ve altyapıda gibirzaman yamahayı geçemez yamahanın ses kartı çok iyi audyayı katmıyorum gerçekten çok iyi saund kalitesi var ben sadece yamaha a2000 bile saund kalitesi açısından korgun bütün pa serisinden üstün demek istedim ram in düşük olması beni ilgilendirmez ben dinlediğim ve dinlettiğim müziğe bakararım kulağa nasıl iyi gelir ona bakarım düşünelim bir yerde canlı müzik yapıyoruz dinleyenler orgun özelliklerinemi bakıyor hayır önemli olan saund ve kaliteli müzik bunları unutmayalım.

Sayın yamaha YETKİSİZLERİ demek istedin sanırım arkadaşım.

Arkadaşlar çoğunuzun söylediklerini okudum 13 yıldan bu yana hep korg kullandım bi ara emo usb li a2000 aldım okdar temiz bir soun varki hayran kaldım ama yinede satmak zorunda kaldım niye derseniz a2000 e dışarıdan ses atamıyosunuz sesler korg daki gibi performans olarak kaydedilemiyor ve ayrıca ekranı dokunmatik değil yani alet zor ve a2000 malzeme kalitesi cok kötü şuan 900 kullnıyorum ama inanın emo usb 2 aldım ondanda hiç memnun kalmadım yani yamaha a2000 deki gibi ritim ve saound kalitesi aynı gelseydi kesinlikle korg la devam ederdim ama şuan muallaktayım biraz daha aleti düzeltmeye uğraşıcam olmadı a2000 alıcam tabiki emo usb li yoksa a2000 sadece çöp bir alet. Hatta size bir tiyo vereyim ben 3x, 2x, pa800, pa900, aynı tesisata bagladım aynı seti kurdum bütün hepsi aynı sesi verdi hani burdaki ses kartı farkı nerde yabancı ritimler bileaynı cıktı tabi aynı yazılmış olanları karşılaştırdık, bide aynı tesisata a2000 bağladım sound daki temizliği güzelliği dinlemeliydiniz o yüzden Bana soracak olursanız Temiz sound kaliteli temiz çalmak isteyenlere a2000 öneririm onun haricinde ben temizlikten anlamam kolay kullanım pratik bir alet çınlatana kadar reveb istiyorum diyosanız pa800 kafi 3x le ses kartı aynı hiç bir farkı yok herkezle bu konuda iddalaşabilirim saygılar herkeze

yamahanın bize attıgı kazığı hayatım boyunca unutmayacağım... 3600 e a2000 plus u aldım 350 lira emo usb ye para verdik... 4 bin tl yapıyor, ve bi kampanya yaptılar 2700 e emo usb li a2000 plus verdiler... nerdeyse yarı yarıya zarar ettim.. a2000 i 2800 e satabildim allahtan....... yamahanın 0 orguna asla bi daha para vermem, s650 ci arkadaşlara üzüldüğüm için s650 için birşeyler yapmaya karar verdim..yamaha için değil s650 yi almış olan arkadaşlar için demek daha mantıklı

sağolason Gökhan

arkadaşlar hepinizin görüşlerine saygım var ama şu bi gerçek kendimizi kandırmayalım orgların sıralaması
sound olarak ketron korg yamaha tercih ne olursa olsun korg olsun yamaha anfi çıkışında o kadar iyi değil bence iyi bir elektronikçi varsa yamaha modeline korg ses kartı taksın bizde rahat edelim yamaha s 650 mb genişletme ve ses çıkışı yapılırsa a2000 gibi olur cebinizden fazla para çıkmaz yıllardır dünya kadar para verdik orglara

arkadaşlar hepinizin görüşlerine saygım var ama şu bi gerçek kendimizi kandırmayalım orgların sıralaması
sound olarak ketron korg yamaha tercih ne olursa olsun korg olsun yamaha anfi çıkışında o kadar iyi değil bence iyi bir elektronikçi varsa yamaha modeline korg ses kartı taksın bizde rahat edelim yamaha s 650 mb genişletme ve ses çıkışı yapılırsa a2000 gibi olur cebinizden fazla para çıkmaz yıllardır dünya kadar para verdik orglara

dediklerinden bir şey anladıysam ne olayım:D

Yamaha'ya bulaşmamam gerektiğini daha A1000tr varken anlamıştım."Artık Yamaha'nın alt modellerinin hiçbirini kapımdan sokmam." derken burada arkadaşlar benle tartışmıştı.Ses kalitesi albüme yakın bir cihaz fakat KORG birçok yönden daha önde.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam sen neyin kafasını yaşıyosun?

yok yamahaya korg ses kartı takacakmışız da vs..

bunun ses kartıyla ilglisi yok bu bir.

ha iş korgun ses kartıysa söliiyim korgun ses kartı dediğin çıkış kartında ne bir parazit önleyici var ne de bir filitre... ufacık bir kart... Eğer yamahanınkiyle kıyaslayacaksak...

Ses kalitesi ses örneklemelerinden tutta, içindeki Analog/Dijital çevirici çiplerinin Data geinşliğine kadar uzanır...

S650 ye istediğin ses kartını kullan s650 yine s650 dir çünkü içindeki örnekleme çözünürlüğü ve sample başına nota sayısı a2000 ' göre düşüktür amuda da kalksan aletin kapasitesi bellidir...

Yamaha'nın fabrikasyon balansı Müzik albümü tadındadır daha da eline su döken aranjör klavye çıkmamıştır.

İş türk setine kalınca orada işler değişir. kimi pata küte sever, kimi soft sever... Bu da yapılan çalışmalarla ilgili bir durumdur.

Ne Yamahada pata küte ses duydum,
Ne de Korgta Soft ...

Ketronu Salla zaten o, maddi olarak son demlerini yaşıyor... Audyada da son kozlarını oynatı artık tutarsa...

Kısacası ses çıkışı, mühendislik ve müzisyenlik bir durumdur ses kartlık değil!.