Tyros 2 fransızca hemde 3 ayak halay

Cevap: Tyros 2 fransızca hemde 3 ayak halay

senden korkulur abi fransızlara bile halay çektiriyon:)Bide bizim kültürü öğretsen şunlara benim şirket fransız biliyon bayram seyran demiyorlar:)

ellerine saglik burhan abi halay cok guzel olmu fakat sozlerini anlayamadim dogal olarak.:D

senden korkulur abi fransızlara bile halay çektiriyon:)Bide bizim kültürü öğretsen şunlara benim şirket fransız biliyon bayram seyran demiyorlar:)
heheh napak serkan hep bizmi bunlarin muziklerine muttela olcak azda halay ceksin durziler heheehh sagolasin yorum icin

ellerine saglik burhan abi halay cok guzel olmu fakat sozlerini anlayamadim dogal olarak.:D
heheh murat bunun adnia potpori diyolar:D valla icinde malatya kopruden gecdi gelin var bikac cesit yapdim isde sozleri hep ayri ayri yani okucan internetden indir orgun icine at sozlerini :)

ritimdeki steroluk çok hoşuma gitti abi,ben demiştim,siteyi komple halaycı yapcam diye.bak haklı çıktım..bak benimde canım halay çektii...teyyyyytttt heyyyy..eline sağlık abi..bu tyroscular zurnaları çekmişş..benim reno kızıyor..hehehehhehee bende gizli silahlarımı çıkaram bari hehehehheheh

süper olmuş burhan abi eline yüreğine sağlık.

ritimdeki steroluk çok hoşuma gitti abi,ben demiştim,siteyi komple halaycı yapcam diye.bak haklı çıktım..bak benimde canım halay çektii...teyyyyytttt heyyyy..eline sağlık abi..bu tyroscular zurnaları çekmişş..benim reno kızıyor..hehehehhehee bende gizli silahlarımı çıkaram bari hehehehheheh
sagol yasar tsk sata sata sonunda ac kaldik kusura bakma aksam fransa cumhur baskani israr etti abi hep turku caliyon azda halay yapda cekelim diye hehehe kirmadim dedikya gecende turkiyenin her seyinin tadi baska sen halay basini cek arkasi gelir

Burhan bey bmv muhabbetinde haklıymışsınız :) ne kadar temiz sound öyle.Çok ta güzel çalmışsınız.şu kayıt işini ayrıntılı anlatmanız mümkün mü neler gerekli?akşama bir halayda ben yükleyeyim.Nasılsa memlekette işler tıkırında işler ayna çal çal oyna:)

Burhan bey bmv muhabbetinde haklıymışsınız :) ne kadar temiz sound öyle.Çok ta güzel çalmışsınız.şu kayıt işini ayrıntılı anlatmanız mümkün mü neler gerekli?akşama bir halayda ben yükleyeyim.Nasılsa memlekette işler tıkırında işler ayna çal çal oyna:)
fr den slmlar iyi dilkeleriniz icin tskler elimden geleni yapiyorum hocam kayit meselesi orgun uzerinde wave olarak yapip mp3 ceviriyom ama sunu diyebilirim balans ayarlari cok onemli bunuda gercekden yamahalardaki mixs sistemi cok secenekli bizde faydalanmaya calisiyok