Tyros 2 fransızca hemde 3 ayak halay

Cevap: Tyros 2 fransızca hemde 3 ayak halay

fr den slmlar iyi dilkeleriniz icin tskler elimden geleni yapiyorum hocam kayit meselesi orgun uzerinde wave olarak yapip mp3 ceviriyom ama sunu diyebilirim balans ayarlari cok onemli bunuda gercekden yamahalardaki mixs sistemi cok secenekli bizde faydalanmaya calisiyok

Teşekürler anladığım kadarı ile pa800 de çalınan şarkıyı kayıt edip orgdan usb ye alıp pc de convert edeceğim.Teşekürler üstadım

abi güzel olmuş ama 3 ayak değil grani olmuş başları ama cok begendım eline sağlık fransayada selamlar diyarbakırdan..

abi güzel olmuş ama 3 ayak değil grani olmuş başları ama cok begendım eline sağlık fransayada selamlar diyarbakırdan..
sagolasin serkan artik ben 3 diye yapdim fransizlar icin hheeh saka tabi senin dedigin dogrudur ben potpori olarak yapdim burdan diyarbakira sevgilerle

yorum yapip tsk edip dinleyen tum dostlara ayrica tskler

olay bitmiştir...yurdun 4 köşeşinden burhan abi ile tyros esintisi devam ediyor....
eline sağlık abi çok güzel olmuş..
davul tonu mükemmel
saygılar...

olay bitmiştir...yurdun 4 köşeşinden burhan abi ile tyros esintisi devam ediyor....
eline sağlık abi çok güzel olmuş..
davul tonu mükemmel
saygılar...

sagolasin yildiray evet aslinda gonul isderdiki cin settinden viyanaya kadar olsun ama dedikya gonul bu herseyi isdiyor evet benim iin vatanin her yeri ayni guzellikde degerdedir cunki her yerinde sehit kani vardir allah bu milletin bekasini bozmasin yorum icin ayrica tskler

abicim ellerine sağlk,mükemmel olmuş..

sagol fatih yeni demo suan yayinda sagolasin

uzman1972 yle yarışacak demo olmuş.

heeh sagol hocam bizim tekerler eskidi yarisa yarisa heheh birazda gencler el atmasi lazim zaten ne cekerse yaslilar cekiyo olan yasarla bana oluyor heheehh