tyros2 baglama demo

Cevap: tyros2 baglama demo

eyvallah kadir ya msn hic cikmiyorsun ya resimleri yukluyodkya ekrana tyrosun abi boyutlarini unuttum heral 640 x480 yapiyom alet kabul etmiyor acaba 24 bite olmucakmi formati bmp deki

burhan abi ben format olarak 640x480 bmp yaptim 900kb oldu sorun yok olmazsa msn yi acayim gonder resmi bana ben formatini yapayim gondereyim sana.

saza verilen eco harika bence

evet murat incel samplerleri ankarada sutudyoda yapdiriyor yani orginal sampler kullaniyor ve harika sesler cikiyor ortaya

çok güzeldi gerçekten. Peki bu gerçek sample' ları diğerlerine neden yüklemiyorlar acaba... Örneğin OR700' e iki kere bu girişim yapıldı. Acaba orgun kalitesi de etkiliyor mu? V2' yi alacağımda 1000 tl daha koysaydım ikinci el bir Tyros 2 alabiliyordum ama arkadaşın biri 2. elden sıfır daha iyi olur demişti. Ben de bunun üzerine sıfır V2 almıştım. Keşke Tyros ikiyi alsaydım. Her neyse, paylaşım güzeldi sevgili dostum. Teşekkürler.

Murat incel hocam heralde paylaşım yapmıyor bildiğim kadarıylan aslın cok güzel seti var

emeğine parmaklarına sağlık çok lezzetli ...

hocam su sampmleleri paylaşsa yeter elinde olan bvarmı bu bakuru bağlama burhan hocam sende varmı paylaşım bekliyoruz