tyros2 baglama demo

Cevap: tyros2 baglama demo

çok güzeldi gerçekten. Peki bu gerçek sample' ları diğerlerine neden yüklemiyorlar acaba... Örneğin OR700' e iki kere bu girişim yapıldı. Acaba orgun kalitesi de etkiliyor mu? V2' yi alacağımda 1000 tl daha koysaydım ikinci el bir Tyros 2 alabiliyordum ama arkadaşın biri 2. elden sıfır daha iyi olur demişti. Ben de bunun üzerine sıfır V2 almıştım. Keşke Tyros ikiyi alsaydım. Her neyse, paylaşım güzeldi sevgili dostum. Teşekkürler.
hocam buarkadas sade tyroslar icin hazirliyor ve set uzerinde satiyor ama keske tyros alsaydin arkadas bence kafadan konusmus tabiki ikinci elden sifir iyi ama o markaya ve kaliteye gore degisir kib frden slmlar

hocam su sampmleleri paylaşsa yeter elinde olan bvarmı bu bakuru bağlama burhan hocam sende varmı paylaşım bekliyoruz
burak bende olan murat incel seslerini zaten tyros mincel set icinde var paylasimda ama isdersen ozelden atiyim sade convert edersin

burda ses edit ve calarken verdigi tavir o tadi katmis zira kendisi zaten Saz Caliyor o bakimdan Tavri derinden biliyor...
yoksa sample da degil bence keramet
Ayriyetten Tyrosa atilan her sample cok duygulu temiz cikiyor ;)

burda ses edit ve calarken verdigi tavir o tadi katmis zira kendisi zaten Saz Caliyor o bakimdan Tavri derinden biliyor...
yoksa sample da degil bence keramet
Ayriyetten Tyrosa atilan her sample cok duygulu temiz cikiyor ;)
yok ilker sampler abi ben onunla konusuyodum bi ara tyros 3 kaval var benim cep telinde kayitli abi yemin olsun kafayi yersin adam ozel ankarada sutudyoda cekiyor sesleri youtubede var belki gormusunuzdur ama paylasim yapmiyor olay bu tabi bide saz da caldigi icin tavrida biliyor tabi

usta adam.. cihaz zaten şahane...

O zaman tamam Burhan abi sen ne diyorsan o :)
Vermez tabi normaldir...deger kiymet bilenmi var...

Dinlediğim en iyi kuru bağlama sample'larından biri hatta en iyisi diyebilirim..Üstadda çok iyi çalmış bağlama tekniğini çok iyi bilmek lazım böyle çalabilmek için.Akordunu ayarlaması ise çok hoş :)

Teşekkürler paylaşım için...

evet adam isinin uzmani aslinda tyroslarda baya sesler var ama kimse gun yuzune cikarmiyor malesef usdat