Üstadlar yardım

• Konbuyu başlatan qdenizq
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

qdenizq

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaşlar aslında yamaha alıcaktım ama ne olduysa bi hışıma gidip sıfır p500 tr aldım cihazda daha hiçbişey bilmiyorum burdan birkaç set indirip kurdum ama orjinaldeki sesler felan gitti bunu orjinale nasıl döndürebilirim yardımcı olursanı sevinirim saygılar

Cevap: Üstadlar yardım

Aslında zafer pa500tr set guzel set ındırdıgın setlerın arasında pa500tr set yazar orjınalı o olması lazım ben gecen sene 0 aldıgımda eser set yukluydu bu arada kaca aldın

hocam 2165 tl ye geldi peşin olarak bu set olarak burdan dorukset ve sercan 2012 bunları kurdum orjinali bulamadım alette fabrika ayarlarına dönme gibi olanak yokmu

hocam 2165 tl ye geldi peşin olarak bu set olarak burdan dorukset ve sercan 2012 bunları kurdum orjinali bulamadım alette fabrika ayarlarına dönme gibi olanak yokmu

hocam hayırlı olsun yeni orgunuz,orgun üzerindeki fabrikasyon sesler silinmez silemezsiniz hiçbir şekilde,üzerindeki orjinal fabrikasyon seslere,ses bankalarının olduğu son 2 tuş user 1 user 2 yazar tuşların altında,o tuşlara basın fabrikasyon sesleri göreceksiniz,set yüklesenizde kesinlikle fabrikasyon sesler silinmez,

kısaca fabrikasyon seslere ulaşmak için,
saund tuşuna basın(perform tuşunun yanındaki)ses bankalarının olduğu tuşların en sondaki son 2 tuşlardan birini seçin,altlarında yazıyo zaten user 1 user 2 diye,eğerki sesler görünmezse ses bankalarının en başındaki çift ışıklı tuşa basın,

fabrika ayarlarına dönmek için orga format atın fabrika ayaralarına dönecektir

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam teşekkürler yine sizin yazdınız bi konudan 2009 güncellemesini bulup restore ettim düzeldi yavaş yavaş hata yaparak öğrenicez tekrar teşekkürler

Kardeş hayırlı olsun.Cihazı kısa sürede tanımanı ve gizli özelliklerini de anlamanı dilerim.Örneğin:Soldaki kilit tuşu kırmızı ve sürekli yanıyorsa ses değişir,o ritmin tanımlı sesini alır... Yanıp sönüyorsa STS ler arasında her varyasyona göre ses değişir,Yanmıyorsa hiçbirşey değişmez.Ya da ritm yazarken ya da editlerken şift'e basıp tekeri çevirirsen her enstruman tek tek ekranda elinin altından geçer.Ya da bu hareketi düz yaparsan ritm hızını ayarlarsın gibi ...

Bir kullanıcı olarak;Doruk set başta olmak üzere hepsi birbirinden güzel.
Kullanım amacına ve bulunduğun yöreye uygun seti zamanla kendin toplamanı öneririm.

Örneğin benim set düğüncü işi :) Kanun sesine ihtiyaç duymam ben :) az ve 8-10 bilinen ses ve sağlamından 18-20 ritim var. Sadece hız ve bireysel çalanlar için uygun.(sonuçta insanları eğlendirmek için ticari müzik yapıyoruz)

ISPARTA SET'te
Sanatçıya 3/4 TSM veremezsin.Yada 6/8 halay,9/8 kurtlar vadisi,bir sürü çiftetelli pek işime yaramaz benim yörük bölgesinde :) (yörük olmakla da gurur duyarım haa)
Fabrika ritimlerinde de yığınla malzeme var.

Her kesime hitap edebilmek için Bu yüzden batı drum altında doğu percusyonlarla melezleştirdim .Adil set üzerine kurdum. Demolardan da dinleyebilirsin,

ORJiNAL bekapını yüklediğinde bu durumu düzeltebilirsin...yeniden hayırlı olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler hocam bilgiler için

vay be 2165 e kadar düştümü bu org ya vallaha bedava pa 500 le çok işler bitirdik hep memnun bıraktı fiyatının hakkını çok iyi veren bi org fiyatınında cazip olması çok satılmasını sağlıyor geçen arkadaşa sıfır alacaktık bulamadık hepsi tükenmiş herkes alıyor yakında çok setler çıkacak burada sadece belli kişilerde var ama türkiye genelinde binlerce kullanıcısı var çoğu bu sitelere girmeyi dahi bilmiyor bilseler varya ozaman sete doyarsınız zaten bir sürü set var yeter artar bile daha az önce doğu düğününden geldik öyle bir koyuyorki gümü harika çok mu konuştum bu arada hayırlsı olsun güle güle kullanın