Cevap: Üstadlar yardım
Kardeş hayırlı olsun.Cihazı kısa sürede tanımanı ve gizli özelliklerini de anlamanı dilerim.Örneğin:Soldaki kilit tuşu kırmızı ve sürekli yanıyorsa ses değişir,o ritmin tanımlı sesini alır... Yanıp sönüyorsa STS ler arasında her varyasyona göre ses değişir,Yanmıyorsa hiçbirşey değişmez.Ya da ritm yazarken ya da editlerken şift'e basıp tekeri çevirirsen her enstruman tek tek ekranda elinin altından geçer.Ya da bu hareketi düz yaparsan ritm hızını ayarlarsın gibi ...
Bir kullanıcı olarak;Doruk set başta olmak üzere hepsi birbirinden güzel.
Kullanım amacına ve bulunduğun yöreye uygun seti zamanla kendin toplamanı öneririm.
Örneğin benim set düğüncü işi

Kanun sesine ihtiyaç duymam ben

az ve 8-10 bilinen ses ve sağlamından 18-20 ritim var. Sadece hız ve bireysel çalanlar için uygun.(sonuçta insanları eğlendirmek için ticari müzik yapıyoruz)
ISPARTA SET'te Sanatçıya 3/4 TSM veremezsin.Yada 6/8 halay,9/8 kurtlar vadisi,bir sürü çiftetelli pek işime yaramaz benim yörük bölgesinde

(yörük olmakla da gurur duyarım haa)
Fabrika ritimlerinde de yığınla malzeme var.
Her kesime hitap edebilmek için Bu yüzden batı drum altında doğu percusyonlarla melezleştirdim .Adil set üzerine kurdum. Demolardan da dinleyebilirsin,
ORJiNAL bekapını yüklediğinde bu durumu düzeltebilirsin...yeniden hayırlı olsun.