- Web sitesi
- www.facebook.com
- Enst.
- Yamaha A2000 + Korg PA900
Cevap: YAMAHA PSR A2000 - Kaç Kadeh Kırıldı
Abicim söyleyen de çok değerli abilerimizden biri.. Ben onların yaptığı her müziği hayranlıkla dinlerim ve mümkün olduğunda arşivimde biriktiririm.. İlerde biz de kendimize göre birşeyler yaparız inşallah da bu sıralar sanırım mümkün değil.. Çünkü orgum yok satıldı.. Yenisini de aldıramıyorum bizim patrona bir dünya borç var ondan dolayı biraz bekleyeceğim.. O gelene kadar kötü gün dostu PA80'e devam..
İnan teneke sesinden daha kötü geliyor ritmlerin vuruşları.. Yamahaya alıştık ya 10 günde.. Artık bekleyecez..
hocam müzikler abilerden derken okuyanda abilerdenmi senmi okuduntarz ve yorum muazzam tebrikler.. alet zaten güzel fakat talihsiz bir alet hepsi bu. set işleri netleşirse a2000 her ortamda iş bitirecek bir alet olur.. teşekkürler paylaşım için...
Abicim söyleyen de çok değerli abilerimizden biri.. Ben onların yaptığı her müziği hayranlıkla dinlerim ve mümkün olduğunda arşivimde biriktiririm.. İlerde biz de kendimize göre birşeyler yaparız inşallah da bu sıralar sanırım mümkün değil.. Çünkü orgum yok satıldı.. Yenisini de aldıramıyorum bizim patrona bir dünya borç var ondan dolayı biraz bekleyeceğim.. O gelene kadar kötü gün dostu PA80'e devam..