YAMAHA PSR A2000 - Kaç Kadeh Kırıldı

• Konbuyu başlatan zorty55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: YAMAHA PSR A2000 - Kaç Kadeh Kırıldı

hocam müzikler abilerden derken okuyanda abilerdenmi senmi okudun :) tarz ve yorum muazzam tebrikler.. alet zaten güzel fakat talihsiz bir alet hepsi bu. set işleri netleşirse a2000 her ortamda iş bitirecek bir alet olur.. teşekkürler paylaşım için...

Abicim söyleyen de çok değerli abilerimizden biri.. Ben onların yaptığı her müziği hayranlıkla dinlerim ve mümkün olduğunda arşivimde biriktiririm.. İlerde biz de kendimize göre birşeyler yaparız inşallah da bu sıralar sanırım mümkün değil.. Çünkü orgum yok satıldı.. Yenisini de aldıramıyorum bizim patrona bir dünya borç var ondan dolayı biraz bekleyeceğim.. O gelene kadar kötü gün dostu PA80'e devam.. :D İnan teneke sesinden daha kötü geliyor ritmlerin vuruşları.. Yamahaya alıştık ya 10 günde.. Artık bekleyecez..

Abicim söyleyen de çok değerli abilerimizden biri.. Ben onların yaptığı her müziği hayranlıkla dinlerim ve mümkün olduğunda arşivimde biriktiririm.. İlerde biz de kendimize göre birşeyler yaparız inşallah da bu sıralar sanırım mümkün değil.. Çünkü orgum yok satıldı.. Yenisini de aldıramıyorum bizim patrona bir dünya borç var ondan dolayı biraz bekleyeceğim.. O gelene kadar kötü gün dostu PA80'e devam.. :D İnan teneke sesinden daha kötü geliyor ritmlerin vuruşları.. Yamahaya alıştık ya 10 günde.. Artık bekleyecez..

bence bir paylaşım yaparken kim çalmış kim söylemiş belirtmelisin.. sonuçta emek veren kişilerin takdir görmesi çok önemlidir.. ikincisi pa80e laf söyletmem çünkü bende pa80 kullanıyorum hiçte öyle teneke falan değil o senin hüsnü kuruntundur derim.. yamaha güzel alet ilk yorumumdada belirtmiştim. ama diğer aletlere karaçalmadan bunu belirtsen hoş olurdu.. neticede yamahayı seviyorsun ama pa80den ekmek yiyiyorsun doğrumu??

Alet boş hali ile bile iş görüyor ki set çıktığı zaman nasıl olacak düşünemiyorum.. Mayıs'ın ortalarında çıkacak diye duydum ama bakalım.. Kesin birşey yok hala..

yamaha diyorum başka birşey demiyorum

Çok güzel olmuş, gerçekten güzel çalıp söylemişler. Ama bir yamaha kullanıcısı olarak şunu belirtmeden geçemeyeceğim ki arabesk parçalarda yamahanın seslerinden pek tat alamıyorum.