Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Öncelikle emeğine sağlık..
ama bir kaç yerde Portamento / Mono esintileri duydumPSR S650 modelinde bu özelliğin olmadığını biliyorum..
çok özel bi ses değil bence tını olarak çok elektronik,tavırlardaki atraksiyonu pich benderle yaparsanız cihazın kendi üzerindeki keman sesi bile buna benzetilebilir,saygılar
Öncelikle emeğine sağlık..
ama bir kaç yerde Portamento / Mono esintileri duydumPSR S650 modelinde bu özelliğin olmadığını biliyorum..
Ferhat ritim hangi ritim? PopVahde.T227 mi yoksa![]()
bu özellik var veya yok insanları aylarca kandırdınız zaten yapılanlara destek olmadığınız gibi bari saygı gösterip köstek olmayanız.sayın BaTuH hocam saygılar.arkadaşımızın emeklerine sağlık çalışmalarında başarılar
Buradaki sorum köstek olmak mıdır? Ben duyduğumu söylemişim ve bunu nasıl yapıldığını öğrenmek isterim.. Ben bir gram para kazanmadan ritm yapıp dağıttık paylaştık sonra set yapalım dedik ama sizler desteği çok gördünüz.. Haa siz soruma köstek diyorsanız ve kandırdınız diyorsanız bende size hakkımı helal etmem ve size teşekkür edenlere..
İyi Akşamlar..
sorun destek mi başka bişey mi? destek olmuştuk hal bu ki.