Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
tam or700 almaya karar verdim şimdide bu a2000 çıktıbu aleti sevdim hem rengini hemde pich bend'ini keşke or 700 den önce bu alet çıksaydı acaba beklesemmi ?
Ben de aynısını düşünüyordum ancak setler, hazır yüzlerce ritim, parçalara göre ritim derken beklemek istemedim. OR700Tr v2 Plus aldım. Zaten bu alet, yani A2000 oturana kadar bir iki yıl geçer gibi.
.
.
.
yamaha or 700 aldım 2 yıl kullandım ancak bir başka marka klavye aldım markasını söylemiyeyim müziğin nasıl yapıldığını müziğin ne olduğunu klavyenin ne olduğunu kalitenin ne olduğunu öğrendim birdaha yamaha mı töğbe alan arkadaşlara hayırlı olsun tercih kendilerinin çünki müzisyene hizmet eden yok tamamiyle dolar hesabı yapan ticari anlayışın var olduğu bir sektör satana kadar her şey mükemmel sattıktan sonra her şey bitiyor a 2000 yeni çıkmış bir alet yorum yapmıyacağım artık yamahanın neler yaptığı belli ne olduğuda çok profosyonele hitap edeceğini sanmıyorum hayırlı olsuuuuun