(YENİ) Psr a2000 Demo (YENİ)

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 8K
Cevap: (YENİ) Psr a2000 Demo (YENİ)

hayırlı olsun şimiden bencede gayet güzel eline sağlık batuh...

tam or700 almaya karar verdim şimdide bu a2000 çıktı :) bu aleti sevdim hem rengini hemde pich bend'ini keşke or 700 den önce bu alet çıksaydı acaba beklesemmi ?

Ben de aynısını düşünüyordum ancak setler, hazır yüzlerce ritim, parçalara göre ritim derken beklemek istemedim. OR700Tr v2 Plus aldım. Zaten bu alet, yani A2000 oturana kadar bir iki yıl geçer gibi.
.
.
.

Ben de aynısını düşünüyordum ancak setler, hazır yüzlerce ritim, parçalara göre ritim derken beklemek istemedim. OR700Tr v2 Plus aldım. Zaten bu alet, yani A2000 oturana kadar bir iki yıl geçer gibi.
.
.
.

valla irfanca kardeş sende haklısın ama ben bekleyeceğim kafaya koydum yani bir altı ay bekleyeceğim önümüzdeki yaza 6. aya doğru A2000 alacağım herhalde 6 aya alet bir şeye benzer benzemezse bile ben aldıktan sonra yeni setler hazırlanırsa sonra yükletirim yani OR 700 V2'yi almaktan vazgeçtim alacağım tek alet A2000 dir.

yamaha or 700 aldım 2 yıl kullandım ancak bir başka marka klavye aldım markasını söylemiyeyim müziğin nasıl yapıldığını müziğin ne olduğunu klavyenin ne olduğunu kalitenin ne olduğunu öğrendim birdaha yamaha mı töğbe alan arkadaşlara hayırlı olsun tercih kendilerinin çünki müzisyene hizmet eden yok tamamiyle dolar hesabı yapan ticari anlayışın var olduğu bir sektör satana kadar her şey mükemmel sattıktan sonra her şey bitiyor a 2000 yeni çıkmış bir alet yorum yapmıyacağım artık yamahanın neler yaptığı belli ne olduğuda çok profosyonele hitap edeceğini sanmıyorum hayırlı olsuuuuun

yamaha or 700 aldım 2 yıl kullandım ancak bir başka marka klavye aldım markasını söylemiyeyim müziğin nasıl yapıldığını müziğin ne olduğunu klavyenin ne olduğunu kalitenin ne olduğunu öğrendim birdaha yamaha mı töğbe alan arkadaşlara hayırlı olsun tercih kendilerinin çünki müzisyene hizmet eden yok tamamiyle dolar hesabı yapan ticari anlayışın var olduğu bir sektör satana kadar her şey mükemmel sattıktan sonra her şey bitiyor a 2000 yeni çıkmış bir alet yorum yapmıyacağım artık yamahanın neler yaptığı belli ne olduğuda çok profosyonele hitap edeceğini sanmıyorum hayırlı olsuuuuun

Merak ettim hocam neymiş o marka? malum markamı yoksa:)

or 700 v2 plusmu a2000 mi hangisi daha iyi

üç beş enstürüman sesiyle değerlendirmeyin artık kötü klavye kalmadı hepsinin özellikleri bir birine benziyor kalite ne kadar ona bakmak lazım tuş kalitesi nasıl or 700 kullandım birbuçuk senede patlamalar başladı ayrıca 10 yıldır kullandığım ketron x9 hala problemsiz işte kalite piyasaya girsin yamaha ne derece kabul görecek ona bakmak lazım alan arkadaşlara hayırlı olsuuuuun bu defa ketron sx 3000 aldım kaliteyi yakaladım tek sorun biraz kilosu ağır