• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

  • Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görülen : 8K

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
14 Şub 2003
Mesajlar
5,928
Tepkime puanı
1,100
Puanları
113
Konum
Babaeski
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
Taşkın Münir Akgeyik
8 saat · Diyarbakır ·
EVET ARKADAŞLAR YENİ MODELİMİZ FRANKFURT FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI TÜRKİYEYE GELİCEK OLAN MODEL TABİKİ TÜRK MÜZİGİNE DAHA UYGUN BİR HALDE TASARLARNMIŞ OLUP ROM HAFIZASINDA İTİNA İLE YAZILMIŞ TÜRK SOUNDLARI VE BENİM YAZMIŞ OLDUGUM ÖZEL SAMPLE SES VE RİTİMLERDEN OLUŞMAKLA BİRLİKTE RAMAZAN USLU TARAFINDAN EGE YÖRESİNE HAS ÖZEL RİTİMLER KIBRISTAN MEHMET AKBURAK TARAFINDAN YAZILMIŞ RİTİMLER VE PERKÜSYON ÜSTADI MEHMET AKATAYIN LOOP RİTİMLERİ İLE BİRLİKTE YÜKLENMİŞ OLARAK SİZ DEGERLİ MÜZİSYENLERE SUNULACAKTIR AYRICA ŞAHSIM VE ŞİRKETİMİZ TÜNEL MÜZİGİN İSTEKLERİ DOGRULTUSUNDA EKLENECEK OLAN BİR KAÇ ÖZELLİK VE FARKLI BİR KASA DİZAYNI İLE GELİCEK OLAN YENİ MODELİMİZİN ÖZELLİKLERİNİ ŞİMDİLİK GOOGLE ÇEVİRİ VASITASIYLA SİZLERE SUNUYORUZ DAHA DETAYLI AÇIKLAMA AYRICA ADMİNİMİZ NECDET DONİ TARAFINDAN SİZLERLE PAYLAŞILACAKTIR KISA BİR ÖZET GEÇİCEK OLURSAK YENİ MODELİMİZ KULLANICIYA AÇIK YENİ NESİL MULTİ SAMPLE EDİTÖRÜ İLE GELİYOR KULLANICI KENDİ DAVUL SETİNİ VE SESLERİNİ RAHATLIKLA YÜKLEYEBİLECEK USER AUDİO DRUM HDD DEN LOOP OKUMA ÖZELLİGİ DEVAM 700 MB RAM VE DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK EVET KETRON ŞİMDİ LİNUX SİSTEMİ VE YEPYENİ GELİŞMİŞ ARAYÜZÜ VE REAL SOUNDUYLA SİZLERLE BULUŞUYOR SATIŞ TARİHİ VE FİYAT YAKINDA BİLDİRİLECEKTİR HERKESE SELAMLAR HAYIRLI OLSUN ! TAŞKIN AKGEYİK .. EVRİM Ketron klavyeler her zaman düzenlemeleri / stilleri kendi ses kalitesi ve özel bir dokunuş için kabul edilmiştir. Bu geleneği izleyerek, Ketron müzik, yeni teknolojiler, yeni fonksiyonlar ve yeni bir ses state-of-the-art teklik yeni bir enstrüman reinserting. şimdi daha fazla selefi SD7, ile tam uyumlu hiç SD9 profesyonel canlı performans, ev stüdyosunda üreticileri yanı sıra meraklıları için doğru bir seçimdir.
SONS SD9 2 yepyeni Stereo Kuyruklu Piyano, güzel klasik ve modern sesler sunar ve yeni ve özgün klasik elektrikli piyano. onların çok örnekleme ödün, uzun doğal çürüme ve yüksek ses kalitesi ile, bu piyanolar eğlenceli bir klavyede sunulan şey asla geçmeyiniz. Elbette, profesyonel performans ve kompozisyon için herhangi bir temel bir birincil hedefi. SD9 ayrıca elektrik ve Piyano FM, yavaş rotorun gerçek örnekleri ile yalnız veya bölüm, Baslar, Klavye, Gitar ve orijinal tonewheel yayın organı olarak dizeleri ve pirinç araçları içeren yeni sesler orkestra ile onu yeniledi, büyük bir kütüphane içerir ve hızlı. Örnek döngüler olmadan kendi doğal uzunluğu ve vibrato ile, bu tür solo keman, flüt, obua, soprano olarak yeni sesler bazı Düdük ve Flüt Perulu daha önce hiç olmadığı gibi duygusal bir performans ifade için izin verir.
VARİLLER SES Audya serisi ilk tanıtılmasından bu yana Ketron düzenlemelerinde gerçek ses performansı davul uygulanması onların felsefesi ile devam etti. Şimdi, SD9, ses ve elektronik döngüler ve 400'ün üzerinde Latin Perküsyon Grooves çarpıcı çeşitliliği ile 250 yeni Akustik Davul ile yeni zirvelere bu entegrasyonla. Sistem serisinin Audya kullanıcısı @ Ses Davul ile uyumluluk sağlar ve aynı zamanda kullanıcıya makinesinde Ses Davul yeni bir tedbir alma olanağı sağlar.
CANLI (takılı şarkılar için mükemmel) tıngırdatmaya gitar Halk featuring 100'den fazla yeni canlı ses Gitar sağlandı ile büyük bir kütüphane GUITARS, Kaya ve Dans Elektrikli gitarlar, modeller ve Gipsy pürüzsüz caz yarı-akustik oluklar. ses ve bas davul ile birlikte, canlı gitar şarkılarınız için mükemmel bir ritim bölümü sağlar.
Launchpad Launchpad kompozisyon ve modern yaşam tarzı gösterisinde SD9 üst olanaklarını veren heyecan verici yeni bir ortamdır. Bu inanılmaz uygulama yukarı birleştirmek sağlar
Her ped, iç modelleme veya makine ithal hatta harici Wav dosyası keyfi bir davul Ses, Bas, Gitar ve Perküsyon Groove gibi gelebilir, tek bir sahnede, 12 pedleri. Basit bölümler iç stilleri de alınabilir ve müzisyen kendi aranjör akor dizileri yazabilirsiniz. Şarkı modunda bir ek izinler de otomatik sahne değişikliklerini yönetmek. Kullanıcı diğer taraflarla senkronize, gerçek zamanlı olarak kısa dizileri kaydetmek ve oyun sofistike modları, sınırları olmayan bir müzik yaratıcılığı ile kontrol edebilirsiniz. 6 adede kadar sahneler için tek ve 2048 Launchpad Başlatma projeleri programlanabilir projeye kadar kullanılabilir. Diğer benzer aletler aksine, Launchpad SD9 sadece akor kökü oynayarak müzisyen performansı kök tercih etmesini, tamamen interaktif. filtre ve bir alan ayrılmış klavye ile, Cut Off ve rezonans değiştirerek gerçek zamanlı olarak her ped seslerini değiştirebilirsiniz.
STYLES ses davul ve Latin Grooves içeren 300'den fazla stilleri büyük bir seçim. Her stil, 4 Arranger, 4 veya daha fazla doldurur sunan 4 Breaks ve 3 davul, bas, 5 dize, Groove ve 3 varyasyonları Aranjör ile giriş-Bitiş. Yeni Canlı Band Unplugged stilleri ve sahip temelleri: Ses Davul, Canlı Gitar, Piyano ve Bas kökenden. Sağ el (kurşun) dört sesler atamak ve 4 bölümden ABCD Aranjör atamak mümkündür. SD9 sisteminin Aranjör çok sezgisel ve sesleri, seviyeleri, her tarzı etkisini değiştirebilir ve daha sonra bir KULLANICI tarzı olarak kaydetmenize olanak verir. en fazla 128 bar sıfırdan yeni bir tarz programlamak veya varolan stilini özelleştirmek için yeteneği ile kayıt tarzı düzenleme yeni fonksiyonu. Ayrıca MY LİSTESİ bölümü grubuna sağlar ve anında erişim için favori stilleri 64 kadar tasarruf.
KULLANICI BELLEK / ÖRNEK EDİTÖR bellek 700 MB devasa boyutu (yeniden yazılabilir) özel sesler ve ek Ketron kütüphaneler tahsis edilmiştir. SD9 periyodik olarak yeni sesler, örnekler davul veya düzenlemeler ile güncellenebilir çünkü uzun bir süre için geçerli ve oyunun üstünde kalmak. Yeni Örnekleyici Editör menüsüne teşekkür ederiz, kullanıcı nihayet makine Multisampling cihazları veya davul setleri kendi oluşturmak ve ikamet olarak saklamak mümkün değildir.
ÇALAR SD9 MP3 tipi dosyaları, MIDI (şarkı sözleri ile farklı biçimleri), WAV, FLV, Cdg, MP4, AVI, M4A, .jpg ve .txt çalabilen bir ikili profesyonel bir oyuncu ile donatılmıştır. Cihaz otomatik Çapraz Fade (bir şarkıdan diğerine solmaya), (bir ses kaydının veya bir MIDI dosyası kurşun parçanın ana ses dışında) Sessiz Kurşun ve alfabetik veya benzeri akıllı özellikler sunuyor diskin dijital dosyalar. metin ve aynı zamanda harici bir monitöre ekran kapalı Planları - Kelimeler, metinler ve karaoke kolayca renkleri seçmek ve yedeklemek için yeteneği ile ekranda görüntülenebilir. Navigasyon Alpha tekerleğini kullanarak ve kaydırma ve kapasitif dokunmatik ekranda doğrudan dosya simgelere dokunun elde edilir. Çalma listeleri oluşturabilir ve Hesabım hızla en sevdiğiniz dosyaları irtibata geçebilirsiniz. Juke Box sayfası da şarkı ve yeni DJ menüsü artık sen Tap Tempo etkileri Pitch olarak oynamak müziğe özel efektler uygulayabilirsiniz hangi bir ikili sanal güverte erişim sağlar hızlı erişim için kullanılabilir , Rezonans, Tempo, fren ve Geri Spin, Cut Off. Senkron / Sonraki Mod hassas şu anda iyi gerçek zamanlı olarak senkronize medleys oluşturmak için çalınan bir şarkının (MIDI, MP3 ya da WAV) başlangıcını senkronize etmenize olanak verir. Buna ek olarak, oyuncu zaten mükemmel birlikte senkronize, WAV veya MP3 parçaları ile yükseltilmiş olan Midi dosyaları kullanmak mümkün. Yeni Restyle özelliği kolayca mevcut ses davul stilleri ile bir geleneksel MIDI dosyasını monoton parça davul değiştirmenizi sağlar. Ketron SD9 da (DVI) film ve müzik videoları görüntülemek ve harici monitörde görüntülemek için izin, video ışığında güncellenir. Video oynatırken, aynı anda MIDI veya MP3 dosyaları veya stilleri ile doldurmaya devam etmek mümkündür. Bu klavye, müzik puanları gibi harici monitör dosyaları da ekranda veya grafik görüntülemek için yeteneği ile PDF kontrol edebilmektedir.
MODELLEME Modelleme seçmek ve pil modelleri, Bass, Piano, Gitar, Synth ve stil diğer orkestra bölümlerin yüzlerce kontrol etmenizi sağlar Ketron Arranger için güçlü bir uygulamadır. modelleme şimdi yeni Canlı Gitar, bas hatları ve yeni synthbass, yeni synthesizer dizileri ve hatta yeni Ses Davul ile SD9 üzerinde beslenen ünlü SD7 bulunmaktadır. Dahası da var ... Ayrıca düzenlemede tedavi edilmesi için kendi Midi dizileri modelleme de alabilirsiniz. modelleme ile, stil özelleştirme bu kadar kolay ve yaratıcı olmamıştı.
SES çok kanallı bir ses proje içinde birden fazla dalga dosyaları çalarken sağlayan bir çok kanallı ses özelliği. multi-track ses panelinde sürgü ile altı parça her biri için ses seviyesini kontrol etme yeteneği ile, profesyonel okuma için geleneksel MP3 ve Wav dosyalarını mükemmel bir alternatif sağlanmıştır. Bir parça da kulaklık çıkışı (Aux), ek müzisyenler ile oynarsa çok yararlı aracılığıyla üzerinden harici ses ile gönderilen tıklayın metronomik (veya tek bir çıkış) atanabilir.
KAYIT Kayıt tüm parametrelerine ve işlevlerine dahil olmak üzere genel panelin ayarlarını SD9 mevcut koşullar, bir anlık görüntü alabilir ve saklamak için izin verir. Her 1024 tescil kadar depolama dört banka mevcuttur. Bu yazıtlar ve şarkı ayarları hızla da sayısal tuş takımını veya harici MIDI kullanarak çağrılabilir. özel bir uygulama kullanımı ile, harici veri kütüphanesi şarkıları, metin vb bağlı klavyeden parça parametreleri ve girişlerini yönetmek de mümkündür
SES KAYDI & MIDI SD9 yeni bir fonksiyon ve ses ve MIDI kayıt menüsüne sahiptir. Bu (aranjör kullanarak da kullanılabilir) ve daha sonra art arda Şarkı modunda tam parça çalma veya kayıt sırasında kısa nedenler Cümle modunda saklanabilir. ses için başlangıç ve bitiş noktaları, hem de çıkış seviyesini sokulmasıyla değiştirilebilir stereo WAV dosyası olarak kaydedilir. Harika bir araç anında destek parçaları oluşturmak için.
KLAVYE SD9 dinamik pürüzsüz kontrol (4 eğrileri) ve aftertouch ile 76 semiweighted tuşları ile donatılmıştır. Filtreyi geçişin ve özgürce pedal sürdürmek de, organ tonları hızlı yavaş rotor için bir anahtar olarak kullanılabilir iken tekerleği ve modülasyon pitch atanabilir gibi birçok fonksiyonlar.
DSP SD9 ile yeni ve güçlü bir DSP içeriyor Chorus, Reverb, Phaser, Tremolo, Flanger, Echo Delay, Overdrive, parametrik EQ bölümü 4 ve 2 Efx Ekleme Merhaba kaliteli bozulma etkileri ve Döner autopanning bağımsız. kullanıcı 10 etkilerine bir dize kadar ekleyebilirsiniz.
KULLANICI ARAYÜZÜ / USB yeni kapasitif dokunmatik ekran 7 "yumuşak ve hassas imleç kontrolü ya da zaman tanıtımı için tüm anahtar fonksiyonları için ekranda düzgün kontrol sağlar. SD9 multimedya özelliklerinden bazıları 3 doz içerir USB flash sürücüler, harici sabit diskler, CD-ROM ya da tabletler ve akıllı telefonlar gibi diğer dijital cihazları bağlamak için USB Host. arkada bir USB aygıtı bağlantısı SD9 bir bilgisayara bağlanmak için izin verir doğrudan bilgisayarınızdan dosyaların kolay yönetim. bir iç isteğe bağlı sabit disk depolama kapasitesi, önemli dosyaları yedekleme ve dosya yönetimi genişletmek için (tip 2 SATA / 3_ 2.5 ") monte edilebilir. sezgisel işletim sistemine teşekkür ederiz, navigasyon cihazı bile (Bu arada çok dilli bir HTML dosyası olarak klavyenin içinde yatıyor) kullanıcı kılavuzu kullanmadan, kolaydır. parlaklık kontrolü koyu veya güneşli havalarda özellikle yararlıdır ekranın parlaklığını ayarlamak için izin verir.
OYUN MODLARI kolayca oyun stiline bağlı olarak SD9 yapılandırabilirsiniz. Eğer bir piyanist iseniz, aranjör kontrol edememek ise gerçek bir piyano oynuyorsanız gibi oynamak piyanist şekilde kullanabilirsiniz. aranjör kullanırken manuel kahve ile oynamak isterseniz, basçı modu seçeneği, gerçek zamanlı iki eliyle gerçekleştirilen armoniler kontrol etmek için gelişmiş mantık kullanan bir mod. Yeni özel menü akordeon için geliştirilmiştir. SD9 vokal bölümlerinde klasik akordeoncu hibe tam manuel kontrol. Akordiyoncu sol / chord ayrılan 2 oy ve sağ ve kurşun sesine 3 sesler ile komple manuel orchestrations programlayabilir ve anında üzerinde çağırmak için tüm bu set up Şarkı / Record bir parçası saklanabilir sahne. Stil: Bu mod sol elle Arranger kontrol etmenizi sağlar. Chord için Alt ile, akordeon da hafif müzik ve caz bağlamında özellikle yararlı normalde normal bir Minor7th olarak akordeon sanatında bulunmayan sesleri, Augmented 7., 4 ve diğerleri, ayarlayabilirsiniz. Organ oyuncular için, organların bir yolu da klasik bir organ performans tipik bir durumu üreyen düşük göbek Midi (Mod. ketron PMK 8) kontrol etmek için sağlanmıştır.
MİKRO / Vocalizer klavye ayarlanabilir kazanç, ayrı bir ses çıkışı ve Reverb, Echo, EQ, 10 hazır kombinasyonları ve kullanıcı tarafından 10 programlanabilir Noise Gate, Kompresör, Pitch Shift ile dengeli mikrofon girişi (XLR) sahiptir. Vocalizer kendi kontrolleri aranjör, kurşun sesi veya bir Midi dosyası satış imkanı ile 4 ses uyumu (Voicetron) Sağ ve sol Harmony modları, Unison içerir.
 

Ekli dosyalar

  • 13063238_10154063040264477_119881568934188302_o.jpg
    13063238_10154063040264477_119881568934188302_o.jpg
    177.8 KB · Görülen: 1,047
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Hayırlı olsun..
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Alternatif iyidir. Medeli,Yamaha,Roland'dan sonra Ketron'da güzel bir org yapmış. Umarım Türkiyeye uygun kasa dediği pitch benddir. Hiç kullanışlı durmuyor.
Hayırlı olsun...
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Hayırlı uğurlu olsun Korgun tahtı yavaş yavaş elinden gidiyor...!Eğer ki sil baştan güzel,sağlam,kullanışlı yepyeni bir arranger klavye çıkartmazsa ufukta iyi şeyler gözükmüyor Korg markası için!!Bu arada hangi fiyat bandında satışa sunulacağı hakkında tahmini bir bilgisi olan var mı Ketron SD9 hakkında..?
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Fiyatı 2800 euro duydumyabancı yerlerde böyle olursa iş yatabilir insallah daha az dir fiyati
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Türkiyeye gelecek model farkli bir kasada gelebilir yani pitch si istedigimiz gibi gelecek korg yavas yavas ömrümü yitiriyor ki isimize gelir bizim :D roland da org cikardi ketronda yamahada hepsi daş gibi
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Türkiyeye gelecek model farkli bir kasada gelebilir yani pitch si istedigimiz gibi gelecek korg yavas yavas ömrümü yitiriyor ki isimize gelir bizim :D roland da org cikardi ketronda yamahada hepsi daş gibi

Aynen kardeşim artık Korgun tekeli bitiyor yavaş yavaş ama 2800 € çok para sanırım Türkiye 'de fiyatı geri çekerler
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Valla sd7 uygun fiyatli olursa almayi dusunuyorum zaten klavyeyi degisecem Allah in izniyle aklimdaki ilk org roland ea7 buda piyasayi tutmassa sd7 yide dusunuyom oda olmadi yamaha a3000 ama bu buyuk ihtimal olmaz tuslarinda sorun cikariyor quantize sorunu varmiş diyorlar oda olmassa malesef diyorum pa600 :(
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

2800 EURO * 3,20 = 8.960,00 TL ... Nerdeyse 9 Bin TL...Hiçkimse Korg hariç hiçbir markaya bu parayı vermez...Firma indirim yapsa alet yinede 6-7 Bin TL aralığında kalır ki; büyük risk...Daha dün Tyros 3 ve 4 lere aynı paraları veren arkadaşların hepsi zarar...hiçbiri istedikleri rakkamlara orglarını satamaz...Kaldı ki Tyrosun piyasası bence daha fazla...Şimdi Ketrona 9 bin TL bağlasam,üç beş ay sonra satıyorum desem?????????????...Zor....Bence ölü doğum...En azından Türkiye için....
(tamamen kişisel görüşlerimdir...Yanılıyor,yanlış düşünüyor olabilirim...Lütfen polemik olmasın...Korg-Ketron kavgası olsun diye yazmadım...İki firmada benim değil...Seviyeli eleştirilere şimdiden teşekkürler)
 
Cevap: Ketron sd9 Taşkın Münir Akgeyik ten Duyuru..

Abicim kesin degil zaten bir yerde yazilmisti bu daha belli degil
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 66.7%
  • Kararsızım

    Oy: 7 29.2%
  • Hayır

    Oy: 1 4.2%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst