17 Ağustos Depremi İle Hiç Görmediniz Videolar Mutlaka İzleyin..

İyiki Doğdunuz :)

sensin sen

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 800 emo usb
Polislerin telaşı, amirlerin onları sakin olmaya çağırmaları, çöken binaların yerlerinin peşpeşe bildirilmesi ve altında inleyen insanlar olduğunun duyurulmasını içeren bu konuşmalar, sabah gün ağardığında nasıl bir manzarayla karşılaşılacağının da ilk habercisi oluyor.

İşte o anonslar

17 Ağustos depreminin hemen ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün telsizlerinden yükselen anonslar şöyle:FACEBOOK

Von Videocu Teyze gepostete Videos: Merkez Deprem Oluyor... İşte Polis Telsizinde 17 Ağustos | Facebook

17 Ağustos 1999 Saat:03.02 Sivil Bir Vatandaşın Kendi Kamerasından Bir Genç Kız Ve Küçük Kardeşini Kurtarması... İşte Acının Boyutu...FACEBOOK

Von Videocu Teyze gepostete Videos: Unutmadık Unutmuyacağız!! | Facebook

Cevap: 17 Ağustos Depremi İle Hiç Görmediniz Videolar Mutlaka İzleyin..

çürük binalarda oturmak ile sağlam binalarda oturmak arasındaki fark ölüm ile yaşam arasındaki çizgidir.

dile kolay onbinlerce insan 17 agustos günü hayata veda etti.. binlerce aile dağıldı, harap oldu.. bunu ben bizzat yaşamadım ama okuduğum kadar yaşayabildim..

agus99 dan agus2011 e kadar deprem konusunda bir yol alındımı bilmem ama özellikle deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın canları emanette diyebilirim..

mutlak birgün deprem olduğunda ne olacak düşünemiyorum..

aynı pilavı yemekten usandık ama aynı olayları yaşamaktan bir türlü usanmadık..

Cevap: 17 Ağustos Depremi İle Hiç Görmediniz Videolar Mutlaka İzleyin..

gölcük kavaklı sahilinden iç kesimlere kadar deniz geldi,ama o yerler tekrar dolduruldu.aradaki fark sadece doldurulan yerlere 5 katlı binalar yapılmadı.Benim endişem eğer ağır hasarlı konutlar, orta hasar gibi gösterilip onarılmışsa, vay o zaman halimize derim.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri