1800 TL'ye temiz pa80 buldum :)

İyiki Doğdunuz :)

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Servis garantili :) Aleti bugün gidip gördüm denedim allah nasip ederse yarın alacağım.Ama hala aletle ilgili kafamda sorular var belirli set dışında tek tek rtim veya ses atabiliyor muyuz ?

Cevap: 1800 TL'ye temiz pa80 buldum :)

Servis garantili :) Aleti bugün gidip gördüm denedim allah nasip ederse yarın alacağım.Ama hala aletle ilgili kafamda sorular var belirli set dışında tek tek rtim veya ses atabiliyor muyuz ?

tek tek ritim ve ses atılıyor,hangi kartı kullanıyorsan kullan tek tek ritim ve ses alınıyor,ritim alırken kitleri-ses alırken sampleyi yüklemelisin,her türlü okuyor,ama pa 80 de bu biraz maşakkatlı uğraştırıyor,

şu şekilde yapabilirsin,çoğu kartlar birbirini destekliyo,birbirini destekleyen kartlarda ses ritim alman daha kolay olur

Yorumunuz için teşekkür ederim sn. ZAFER 1983

Edremitli hasan'ın kartı olucak gibi büyük ihtimalle :)

1800 bulduysan dediğin gibi temiz ise kaçırma;
tek tek ritim atabiliyorsun, kitler uyrsa sorun yok, önemli olan yüklediğin ritimin kitlerinin orgta yüklü olması, yoksa düzgün çalmaz. ama sorun olmaz en bol ritim ve ses zaten pa80 için var.

alperim sanırım bende senin aldığın yerden alacam :D sakın nerden aldığını kimseye söyleme bana org kalmaz alacak :D hayırlı olsun şimdiden kardeşim

Bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak ya battık ya çıktık :)

Umarım aletten yana sıkıntı çekmem

Bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak ya battık ya çıktık :)

Umarım aletten yana sıkıntı çekmem

garantili alet sorun olsada yaparlar ya :) merak etme.. fatura filan iste adamlardan genede :D

alper kardeşim 1800 tl ye pa80 çok ucuz hele yine kartlı ise çok iyi fiyat hayırlı olsun ...

hayirlisi olur insaallah,gule gule kullanirsin,servis garantiliyse korkmana gerek yok,ama garanti sartlarini ve suresini iyi konus ihmal etme(alete bir sey olur ona garantili degil-buna garantili degil gibi sikintilar olmasin).basarilar