1900 liraya arabamı olur

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: 1900 liraya arabamı olur

Çok ilginç. İlk defa böyle bir marka duydum ve gördüm ama aynı Lada' ya benziyor.

yurt dışında bu arabaları hurda diye almazlar bizde iyi 2000 ediyor

Çok ilginç. İlk defa böyle bir marka duydum ve gördüm ama aynı Lada' ya benziyor.

Adından anladığım kadarıyla rus yapımı, ladaların ilk serisi olabilir hocam.

burda hurdaciya 100-150 pounda verirsin ,evvelden oda yoktu copluge goturur uste para verir parcalattirirdin hehehe

Adından anladığım kadarıyla rus yapımı, ladaların ilk serisi olabilir hocam.

hocam moskoviç rusyada halen var. oda bir marka lada, kamaz, uvaz, vs... birçok rus markasındaan biri.. ayrıca okadarda öldürmemek lazım sonuçta 93 model bir araç ve herkez 2012 model araçlara binemiyor '' sözüm diğer yorumlara'' saygılar...

ayak işlerinde kullanmak için motosiklet yerine bu araba alınır...1950 tl ye ne veriyolar bu devirde çok iyi

Waybeeeeeeeeeee boşuna motosiklet almışım :) kaderde o paraya araba almak ta varmış :)
Fiyat her şey demek değildir. Bakalım onu alan mı arabaya binecek arabamı alana binecek. Bence o araba miyadını dolduranlardandır tek sahibi hurdacı olmalı yoksa yürütmek için normal bir araba parasını gözden çıkım buna da değer diyenler elbette ki alabilir. Saygılarımla,

bu araç lada değil moskoviç,parça sorunu yoksa bence alınır,bende 1,5 lada vega var 8valf,2000 model,ben parçalarını tekirdağ çerkezköy halk pazarından alıyorum:) ve parçası çok ucuz,işimide görüyor.