2-4 lük oyun havaları lazım..!

• Konbuyu başlatan pi20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 9K

pi20

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800
meraba arkadaslar..aranıza yeni katııldıım..çok gusel bi site...emeği gecen herkese tesekkür ediyorum..bi istekte bulunucaktıım...maruz görün..bana 2-4 lük oyun havasıı lazım.yani karma havalar(misket,konyalım,kesik çayır,osman aga,şinanari vs.)gibi böle karma 2-4 lük oyun havası arıyorum...ilgilenen ve yardıımcıı olucak arkadaslarıım varsa cok tesekkür ederim şimdiden...

hoşgeldin arkadaş.....hayırdır 2/4 lük oyun havalarını ne yapacaksın da ???...herhalde LAPTOP TA çalacaksın dır......sanırım..???...herkesin düşüncesine saygım vardır...ama ben burda sahsen 2/4 oyun havaları paylasımına karsıyım...cunku muzisyen olmayan ve muzisyenim diye gecinen kişiler LAPTOP a oyun havalarını sıralıyorlar...ustune bi güzel okuyup muzisyen gibi cok ucuza dugun kına calıyorlar...bir çok gercek muzisyenlerde bu yüzden işsiz kalıyor ..... paylaşım yapacak arkadaşlardan da kendi adıma ; yeni bir pop şarkı olur..slov olur önemli değil çünkü bunlar gelip geçici...seneye nasıl olsa modası geçiyor....

----ama...oyun havası yıllardan beri %90 hep aynı 2/4 lükleri çaldığımızdan ısrarla 2/4 oyun havası paylaşmamalarını Sn.arkadaşlarımdan rica ediyorum....

orgu satıgım için .işlere ara vermiştim.
bir arkadaş hatırını kıramadım. "OLSUN ORGSUZ GEL LAPTOP YOKMU " DEDI.
genede eskı bır e-86 bulup gecelerını laptopla götürdüm ama çok sıkıldım.
en sonda dedılerdkı." YA SEN ORGU NEYAPCAN" "BUYUR......

sayın ferit söledikleriniz doğrudur bende katılıyorum...öle bi düşünce içinde istemedim zaten.yanlışanlaşılmasın.şöle söleyim müzisyen değilim ama olma yolundayım.hiç düğüne laptop götürüp çalmadım.he olsada öle çalmam..sadece dinlemek amacıyla ıstekte bulundum..amacım müzikleri sıralayıp bi düğüne çıkmak falan değil...allah nasip ederse pa800 alıp cıkarım..nese umarım bişeyler anlatabilmişimdir..tesekkür ederim herkese saygılar...

zannedersem arkadaş şarkıları dinleyip repertuvarına ekleyecek. kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum.
lütfen insanlara ön yargılı davranmayalım arkadaşlar.
arkadaşım sende hangi ilde ikamet ediyosun hangi oyun havalarını istersin bilmiyorum ama ben youtube dan açar, bir kaçkez dinlerim sende öle yap istiyosan..
saygılarımla...

en güzeli bulunduğun yerde pazar yeri varsa çık orada dolu korsan mp3 satanlar vardır.binlerce oyunhavaları mp3 lerini tanesini 150 kuruşa alırsın.boşyere tartışıp moralin bozulmasın.veya nette oyunhavası diye yaz birsürü site çıkar.bu tartışmaları yıllar önce noktalamıştık ama yeniden başlayacak gibi.zaten sokak düğünleri yasaklandığından laptop işi bitiyor.e salonda da laptop çalınacak değil ya.dolayısla tekrar üstadların değeri ortaya çıkacaktır.kimse korkmasın altının değeri kaybolmaz.teneke ise paslanarak yok olur.bence bu olayların tek çözümü var.her şehirin piyanistleri birleşip dernek kuracak,vergisini verecek.bünyesine de alacağı piyanistleri seçip alacak.vergi dairesi ile irtibatlı olursa kimse kaçak iş yapamaz.bunlar benim görüşüm ve beni bağlar.benim yaş olmuş zaten 55,düğünle dernekle uğraşacak vaktim yok.sadece müziği ve sitemizi çok sevdiğimden bu olayların içindeyim.tüm dostlarımın işleri ve yollarının açık olmasını dilerim.yeterki gönüller bir olsun....saygılar....

amaç retepertuvar yapmaksa sözlü olarak dinleyip daha iyi repertuvar yapılır kanısındayım....

Merhaba arkadaslar bende 15 senedir dügünlere gidiyorum. Haklisiniz ama amasi var,bu laptop olayi cikti 3 kurusa ise gidiyoruz,önüne piyanist santör yazdiran dügünlere gidiyor sikildim artik,millet bizde geliyor dugun yerinde cd den cal laptopdan cal diye 10 sarki caldirmiyorlar, biktim bu isden sogudum bu isi yapmak istemiyorum,grup olursan o zaman canli güzel oluyor eee onunda parasi kurtarmiyor,milletin kulagi orjinal cd den oynamaya alismis canlida calsab cd istiyorlar bende bu sene sezonda orjinal oyun havalarini md olarak okuyacam ,care bu yada biran önce is kurup bu isi birakacam.

Cevap: 2-4 lük oyun havaları lazım..!

sambayla 2-4 çalar genede bitiririm o işi ama laptop kullanmam...e 86 deyip geçmeyin arkadaşlar ne ritimler yazdık zamanında...mesleğe saygı teşekkür ederim