2-4 lük oyun havaları lazım..!

• Konbuyu başlatan pi20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 9K
Cevap: 2-4 lük oyun havaları lazım..!

aslında samplinkleri iyhi olan bi alet olsa canlı calsanda olur buı arada canlının yeri ayrı
atıorum misket calıor adam laptoptan 3dakika 522 saniye sonra ne olucak misket bitince durun elinizi indirmeyin şimdi diger parca gelior mu dicek aslında bana oyle dienlere bende bu cevabı veriorum bide ton değiştigi zman mesela re den calmıs diger parca sol kulaga nasıl kotu gelior biliormusunuz ozellikle oynn havalarında insanda oynama istegi kalmıor cunku sonraki mp3 te kullanılan davul kitleri calınan enstrmanlar akompanya
ve mixaj tonlama değişiyor o yuzden keyif vermez
CANLININ YERİ HER ZAMAN AYRIDIR...............

ferit arkadaşım müzisyensen sen merak etme her yerde iş bulursun eger degilsen böyle ağlar durursun sen ister paylaş ister paylaşma ver maniyi sana ne lazımsa bulunur bu devirde adam yapmak istesin yeterki bu işler ayrıca klavye çalmakla bitmiyor ses lazım sahne hakimiyeti lazım ne klavya calıp karga ses ile bu yetenegini heba edenleri görüyoruz

bu muzisyen arkadaslar neden lettopculardan korkarlar onu hic anlamam ya arkada lettop hic bir zaman canlının yerini tutmuyor ben cok piyanist gördum sarkı sözlerini bilmiyor uydurup uydurup söyluyor ve devamlı aynı seyleri söylüyor yeni birsey yok piyanist gercek piyanist se isinide iyi yaparsa onun isi her zaman garanti bunu böyle bilin