• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

4 shared sorunu olanlar

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
Sanırım benim gibi bir kaç arkadaş 4 shared sorunu yaşamakta. Bunun önüne geçmek için paylaşımların zippshare.com dan yapılmasını öneriyorum. Çünkü verilen şarkılardan yararlanamıyan bir çok kişi olduğunu düşünüyorum.

Zippyshare.com - Free File Hosting upload sitesinden yapılan download hem çok hızlı hem çok kolay ve bekleme olayı yok. Ayrıca dinleme imkanımız var direk.

Bilginize... Saygılar

Cevap: 4 shared sorunu olanlar

ben de niye link den faydalanamıyorum diyordum.demek sebebi buymuş.paylaşım yapanların dikkate alması çok mühim.saygılar..

güncel olsun okumayan arkadaşlar okusunlar...

valla ben bunu okumadım ve bir sürü dosya yükledim, şimdi de keşke 4shared.com sayfasına yüklemeseydim. hay yüklemez olaydım!!!

zippyshare.com sayfasına üyelik iş nasıl oluyor? sayfada "sign up" üye ol menüsü yok

tamam arkadaşlar, sorumun cevabını siteyi dikkatli okuyup aldım ;)

4 sharedye dns değiştirip girin dio bazı arkadaşlarımız ama dnsnin ne olduğunu bilmeyenler arkadaşlarımız vardır illede hem dns değiştirip yasak olan siteye girmek ne kadar doğru oda tartışılır güzel bi konu Zippyshare de güzel bi site.

Zippyshare'de pop-up (bir tür istenmeyen yönlendirme) çıkıyor bu durum bende güvenilirlik konusunda endişeye yol açıyor...