• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

4000 tl ye tyros 4 aman dikkat!!!

• Konbuyu başlatan srkn76
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görülen : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 4000 tl ye tyros 4 aman dikkat!!!

burhan kardeşim çok güzel bir espiri bayıldım içi korg he allah etmesin

amin kardes

Abi adam calsa 6 -6 bucuktan asagi vermez birde yazmis 1500 pesin gerisi taksit olur zuhahaha
Aman ha sakin itibar etmeyin belki felan demeyin! !!

Abi adam calsa 6 -6 bucuktan asagi vermez birde yazmis 1500 pesin gerisi taksit olur zuhahaha
Aman ha sakin itibar etmeyin belki felan demeyin! !!
yok ya ilker ben gaseriliyim abi hehe ama ici korgsa ona idda etmem heheeheheh ben alsamda asla trden almam burdan alirim herangi bir durumda tryemi getircem aleti

dalga geçiyolar başka bişey değil :D ne telefon numarası var ne bişey :D

Satilmis Alan Aldiginin hayrini gorsun :)

arkadaşlar doğru olsa bile bu aletlerde bazen bir sorun teşkil ediyor bir saatlik çalışmadan sonra beyni karışıyor org görerek alsanız bile en az bir saat çalıştırıp kullanın aman dikkat edin buna

arkadaşlar doğru olsa bile bu aletlerde bazen bir sorun teşkil ediyor bir saatlik çalışmadan sonra beyni karışıyor org görerek alsanız bile en az bir saat çalıştırıp kullanın aman dikkat edin buna

kardeş bende tyros 2 vardı sabahtan akşama kadar açık kalıyordu alet tık demiyordu emin misin bu aletlerin beyninin karıştığına ben hiç görmedimde hani o yüzden sordum.

Arkadaşlar valla ben bilmem ama t4 benim bildiğim kadarıyla 0 fiyatı 4000 euro ki buda türk lirasıyla 10 bin tl falan yapıyo Mantıklı düşünürsek 0 fiyatı 10 bin tl yapan bi cihazın 2. elinide olsa 4000 tl ye almamız imkansız. Öyle deilmi? Bence bu cihaz en az 6500 7000 tl civarlarında olabilir oda çok hasarlıysa.

Kesinlikle haklisin Dedim ya Adam Calsa vermez bu fiyata ;)
Insallah kimse carpilmamistir ama zor burda bile bazi arkadaslar adam sIkIsmistir felan diyor :D gitti birinin paraciklari eee Tecrube hayatta yenen kaziklarin toplamidir demisler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...