• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

5-16 hoppa ve anonim uzman1972

Cevap: 5-16 hoppa ve anonim uzman1972

frden slmlar yasar oralarda kar yok heral reno gene dusmus yollara hizini almis bura gibi soguk olsa bmw gibi garaji beklesen heheheh gercek hos olmus zurna harika olmus

frden slmlar yasar oralarda kar yok heral reno gene dusmus yollara hizini almis bura gibi soguk olsa bmw gibi garaji beklesen heheheh gercek hos olmus zurna harika olmus

aleyküm selam abi,reno boşta durmayı sevmiyor yaa,ne yapayımm hehehhe.birazdan süprüzüm geliyorr..bekleyinn

ellerine sağlık abi sende sürprizler bitmez:)

ellerine saglik hocam 1. dinleyemedim "oh no"yaziyo siteyi actigin zaman.

Nurettin Bay ın videolarını izlerken bu ritimle çok güzel türküler dinliyordum.onca seti aradım sizin bu ritm bir türlü bulamadım pa 800 için.çok hoş çok güzel elinize sağlık yaşar bey

ellerine sağlık yaşar abi

Nurettin Bay ın videolarını izlerken bu ritimle çok güzel türküler dinliyordum.onca seti aradım sizin bu ritm bir türlü bulamadım pa 800 için.çok hoş çok güzel elinize sağlık yaşar bey

bu ritim benim ce ex usb den,önceden bende de yoktu..gerçekten çok lazım olan bir ritim..yorumunuz için ayrıca çok teşekkür ederim hocam..:)