6 sehit daha

İyiki Doğdunuz :)

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
arkadaslar kafayi yicem ya iki gun catisma yaipiyolar domuzlari kiskaca aldik diyolar helikopterler tanklar toplar adamlar hala catismakdan vaz gecmiyor dahada 6 polis sehit 7 domuz yavrusu gebermis nasil catisma yapiyo nasil ozel harekat polisi okadar ucuzmu vuruluyo bunlar nasil egtim aliyolar yav coban olsa okadar vurulmaz okadar imkanla 4 tane domuzu bitiremiyolar magarada kisdirildi diyo gerisi bos allah allah olan fakir fukaranin cocuklarina yuvalarina oluyor ondan sonra ucuz laf sehitler olmez vatan bolunmez milletin agzindaki sakiz bu artik yaziklar olsun

Cevap: 6 sehit daha

aynen katılıyorum söylediklerinize ALLAH rahmet eylesin şehitlerimize :(

ALLAH RAHMET EYLESIN KONUSMIYIM DIYORUM TUTAMIYORUM KENDIMI BU BASIMIZDAKI -Lütfen Forumumuzun hitap kurallarına uyalım kişiyi sevmeyebilirsiniz ama kaba tabir kullanmaya gerek yok- SIYAYEY LE NEZAMAN GORUSME TOPLANTI YAPINCA BI OLAY OLUYO MUAKAK ULKEYI SAVASA SURUkLUYO SON ZAMANLARDA YINE BÄŞLADI KONUŞMAYA TURKIYE TAMPON BOLGE DİYE ULKEYI RESMEN SAVAŞA SURuKLUYO BIRAKSINLAR ARTIK AMERIKAN UŞAKLIĞINI

Moderatör tarafında düzenlendi:

ALLAH RAHMET EYLESİN... ama bencede bir hata var bu işte...kıstırdığın adama bu kadar şehit vermek iş değil...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepsinin geride kalanlarına Rabb 'im sabır ihsan eylesin.

şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim olay sadece amerikan uşaklığı değil arkadaşlar.. yurdumuz dört koldan kuşatılmış durumda.. ''avrupa insan hakları'' saçmalığından ötürü üstlerine gidilemiyor bu köpeklerin.. amerika ikili oynuyor.. hem bize hem bu köpeklere silah satıyor hakeza rusyada aynı konumda.. yani ellerimiz kollarımız bağlıyken tabiki biri gelip istediği gibi dövebilir bizi, işkence yapabilir.. çöz bakalım elimi kolumu ne oluyor? gör dünyanın kaç bucak olduğunu!! bunlara karşı bişey yapamıyoruz malesef.. sadece şehi veriyoruz!! bak imralıda yatıyo elebaşları.. asabiliyormuyuz?? hayır.. bize geldimi insan hakları oluyor.. amerika saddamı asarken nerdeydi insan hakları??? bilmiyoruz.......

arkadaslar konuyu bilmeden boş boş konusmayın domuz sürüsünün arasında uzman keskin nisancı varmış 1500 mt den nokta atısı yapabiliyor yani zaten sehitlerde bu silahla sehit edildi benim takıldıgım konu uzman kanascı bence pkk lı degil israil yada suriyenin parmagı var bu işte allah belalarını versin SEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM COK ÜZGÜNÜZ.... ÜLKE SAVASA GİDERSEDE KİME NE OLACAGI ACIKCA ORTADA KENDİLERİ BİLİRLER CEHENNEMİ BU DÜNYADA GÖRMEK İSTİYORLARSA GÖRÜRLER.........

Moderatör tarafında düzenlendi:

dağdaki lerden önce şehirdeki yandaşları kaldırmak gerek ama yapamıyorlar kanunun gereği

Geçen haber sitesinin birinde okumuşdum bdp binasına bursada türk bayragı asanlar mahkum olmuşlar, arkadaş kendi ülkemizde kendi bayragımızı asmak suç ve tahrik sayılıyor?
Bu kanunlarla nasıl terörle mücadele edicez? Ee mücadele edemiyince müzakere ediyoruz...
Allah sonumuzu hayır eylesin....