• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A1000 ile yeni kısa demolarım.............

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
iyi geceler arkadaşlar.yeni upload ettiğim demolarım için yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...:rolleyes:

Ekli dosyalar

• içim yanar yanar.mp3
    637.7 KB · Görülen: 297
  • metris.mp3
    672.6 KB · Görülen: 256
  • yalnızım dostlarım.mp3
    778.3 KB · Görülen: 256
  • karagözlüm.mp3
    1.2 MB · Görülen: 277
Cevap: A1000 ile yeni kısa demolarım.............

a1000 ölmeyen aletlerden biri ... emeğinize sağlık hocam ...

eline sağlık adaşım parçaya göre enstrümanı seçmen daha iyi olacaktır saygılar

Merhabalar...

Öncelikle paylaşım için teşekkürler...

Güzel demolar hazırlamışsınız ; sağolun...

Şu an SX3000 kullanıyorum ama ben de bir zamanlar A1000'i düşünmüştüm...

Not: Size tavsiyem , piyano egzersizleri yapmanızdır.Böylece hem müzik bilginiz hem de parmaklarınız gelişir...

Selâmlar...

sağolun teşekkürler üstadlarım tavsiyeleriniz için.Daha çok çalışlmam gerekli biliyorum ve öğrenmeye devam.

sağolun teşekkürler üstadlarım tavsiyeleriniz için.Daha çok çalışlmam gerekli biliyorum ve öğrenmeye devam.

Merhaba...

Haklısın , bu işin sonu yok ; öğrenmeye ve çalışmaya devam...

Kendi yaptığımız işten zevk almak istiyorsak çabalamalıyız ; öğrenmeye aç olmalıyız.Zaten böyle yapmadığımız takdirde yerimizde sayar ve artık zevk almaz bir hale geliriz.Bu da yaratıcılığımızı ve hevesimizi köreltecektir ; hatta yok edecektir...

Selâmlar...

Merhaba...

Haklısın , bu işin sonu yok ; öğrenmeye ve çalışmaya devam...

Kendi yaptığımız işten zevk almak istiyorsak çabalamalıyız ; öğrenmeye aç olmalıyız.Zaten böyle yapmadığımız takdirde yerimizde sayar ve artık zevk almaz bir hale geliriz.Bu da yaratıcılığımızı ve hevesimizi köreltecektir ; hatta yok edecektir...

Selâmlar...

aynen çok haklısın kardeşim yeniliklere açık olmak gerekir her zaman bu meslekte :)

aynen çok haklısın kardeşim yeniliklere açık olmak gerekir her zaman bu meslekte :)

Merhaba...

Teşekkür ederim.Yalnız ben müzisyen değilim.O sözleri sadece bu mesleğe yada hobiye değil hayatımızdaki birçok unsura genelleyebiliriz ; zaten bu amaçla söylemiştim...Sağolasın...

Selâmlar...

Merhaba...

Teşekkür ederim.Yalnız ben müzisyen değilim.O sözleri sadece bu mesleğe yada hobiye değil hayatımızdaki birçok unsura genelleyebiliriz ; zaten bu amaçla söylemiştim...Sağolasın...

Selâmlar...

tmm kardeşim anladım :)

meraba eline yüreğine sağlık paylaştığın için teşekkürler bir ricam olacak kullandığın ritmleri paylaşırsan çok mutlu olurum ritm yazma yeteneği olan arkadaşları ritm paylaşımlarını bekliyorum selamlar hayırlı işler hayırlı ramazanlar