arkadaşlar sitemimi yanlış anlamayın ama a2000 düz aldım yazılanlar zoruma gidiyor sürekli birileri çıkıp a2000 düz almayın v2 plus alın bunu ısrarla tekrar ediyor yani şunu sormak istiyorum düz a2000 yamahanın cihazı deyilmi a2000 ni usby le kullandıgım zaman farklı şeylermi oluyor noluyor şimdi ben cihazmı satmak istesem düz diye kimse almayacakmı ya arkadaşlar plus çipi istenirse sonradan takıla bilir şimdi ben plus taktırmak şart olsa a2000 ne ne gerek var alır or700 kullanırım saundlar aynı hem sanki insanlar mecburmuş gibi 150 euro plusa para verecek neden yani plus olmazsa bu alet kullanılmazmı a2000 düz olanlarda da türk ritimleri var a1000 ritimlerinide okuyor tyros ritimlerininde bazılarını okuyor ya ben mecburmuyum sıfır cihazın içini açtırmaya led ler kayacak kablolar arada kalacak soketler le oynanacak hafıza daralmaz diyorlar atın user bölüme on tane ritim üçtane pad üç tane reg bakın daralıyormu daralmıyormu bir düz a2000 ne atın birde plus olana atın hangisin hafızası daha çok alacak yani insanları yönlendirirken
şunu yapmamız daha dogru olur arkadaşlar düz a2000 ne eyer isterseniz plus çipi taktıra bilirsiniz düz almayın diye bir sözü ben doğru bulmuyorum sonuçta düzde olanda a2000 plusta a2000 aslında iki model olarak çıkmasıda dogru deyil plus insanların tercihine bırakılmalı usb hoşuma gitmezse usb yi satar plus çipi taktırırım ama çipi çıkartıp satma şansım yok benim verecek 150 euromda yok ben fakir bir müzisyenim arkadaşlar kimse kusura bakmasın usb yide boynuma astım kolye gibi hiç unutmuyorum çünki onunla ben ekmeyimi kazanıyorum lütfen beni kimse yanlış anlamasın ben a2000 ni zor şartlarda aldım şimdi almayın dendiyi zaman zoruma gidiyor eminim benim gibi düz a2000 ni olan arkadaşlarında gururu inciyodur sonuçta yamaha kullanıyoruz kırılan arkadaşlar olursa onlardan şahsım adına özür dilerim ama içimden geçeni yazmak istedim bu kadarıda benim hakkım hayırlı günler arkadaşlar
şunu yapmamız daha dogru olur arkadaşlar düz a2000 ne eyer isterseniz plus çipi taktıra bilirsiniz düz almayın diye bir sözü ben doğru bulmuyorum sonuçta düzde olanda a2000 plusta a2000 aslında iki model olarak çıkmasıda dogru deyil plus insanların tercihine bırakılmalı usb hoşuma gitmezse usb yi satar plus çipi taktırırım ama çipi çıkartıp satma şansım yok benim verecek 150 euromda yok ben fakir bir müzisyenim arkadaşlar kimse kusura bakmasın usb yide boynuma astım kolye gibi hiç unutmuyorum çünki onunla ben ekmeyimi kazanıyorum lütfen beni kimse yanlış anlamasın ben a2000 ni zor şartlarda aldım şimdi almayın dendiyi zaman zoruma gidiyor eminim benim gibi düz a2000 ni olan arkadaşlarında gururu inciyodur sonuçta yamaha kullanıyoruz kırılan arkadaşlar olursa onlardan şahsım adına özür dilerim ama içimden geçeni yazmak istedim bu kadarıda benim hakkım hayırlı günler arkadaşlar