Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam OR700 arşivim duruyor, çünkü or700 ün herzaman başımın üstünde yeri var. Müzik yaptığımız sürece, hayat şartları değiştikçe, klavye drumuda değişiyor. Bu sebeple de uzun yıllar ekmek yediğim or700 le herzaman yolum birleşebilir. Arşivim piyasada bulunan ritimlerden ibaret ancak paylaşmamı isterseniz, yinede zaman buldukça paylaşırım.
NOT: Dosya indirlemiyor galiba, tekrar yükleyip link ekleyeceğim. Yada acil indirmek isteyenler, için EMO nun resmi sitesindeki son güncellemelerde bu çalışmalar paylaşıldı. Saygı ve sevgilerimle...
Cevap: A2000 EMO USB MURAT KOÇ ritimler vs. buyrun..
Murat valla 4-5 tane dolgun 2,4 4,4 7,8 9,8 bide halay bitti gitti. önemli olan dolgun şööle kulak doldursun yeter.
ben bekliyorum. kendine iyi bak. selamlar..
Link silinmiş olabilir arkadaşım, fakat bu ritimlerin ve reglerin hepsi. EMO nun güncellemelerinde yayınlandı. MKOC diye başlayan ritimler benim ritimlerin güle güle kullanın.