• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 insan sesleri waw

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Arkadaşlar yamaha a2000 yeni aldım waw da sizlerinde bildiğniz gibi halaylarda yaptığımzı ya ya yahhhh diye ses var onun gibi başka sesler varmı insan sesleri varsa bana burdan haber verirseniz mail adresimi verim...

Cevap: A2000 insan sesleri waw

cem a2000 mi aldın

evet abi aldım...

teşekkür ederim

hayırlı olsun cem güle güle kullan

a2000 de insan sesleri var.fakat emo usb de mega kitler olduğundan sesler farklı yerde.mesela kit dizilimi yapılırken 1 tane tuşa 4-5 tane kit veya effect koymuşlar.tuşa basıyorsun biraz hafif basınca darbuka var biraz sert basınca hah sesi veriyor biraz daha sert basınca mesela koçlaaaaaaaaar geliyor:)yani tuş hassasitine göre göre basmak gerekiyor.Bu arada örnek olması açısından orgta multpad nasıl yazılır anlatayım kısa olarak;mesela ben ankara pad yazdım.1.pad haydeee 2.pad koçlaaar 3 pad ummmm. koydum.bunu org üzerinde yazdım ve yazarken şöyle olur;
1.)kitteki koçlarrrr sesini bulursun
2.)tuşa basarsın.ama tuştan hangi sesin çıkması o an için önemli değil
3.)edit bölümüne girip tuşun volüme seviyesini ayarlanır.bu ne demektir;yani tuş ses seviyesi mesela 80-90 olursa koçlaaar sesi çıkar.91-100 arası haydee sesi çıkar.böylelikle multipadler kolaylıkla yazılmış olur.